Ако сте почитатели на старите хоръри, едва ли ви е

...
Ако сте почитатели на старите хоръри, едва ли ви е
Коментари Харесай

TGA 2021: Анонс на The Texas Chain Saw Massacre

Ако сте фенове на старите хоръри, надали ви е скучно. Имате игрите от „антологията на ужаса“ на Supermassive Games, Dead by Daylight на Behaviour Interactive и Friday the 13th: The Game (Gun Media) – задоволително олдскул хоръри, с които да запълвате свободното си време в игра. А в този момент се задава и игра по „Тексаското клане“. Това стана ясно по време на The Game Awards 2021.

The Texas Chain Saw Massacre се създава от Gun Media и се базира, както на класическия филм от 1974, по този начин и на действително случили се събития. Играта се създава взаимно със Sumo Nottingham и както може да се допусна ще е хорър с несъразмерен мултиплейър, сходно на Friday the 13th: The Game, където играете, като килърът против четири жертви или противоположното, възползвайки се от самостоятелните характерности на всеки от тях. Засега не се загатва по кое време ще се появи публично играта или за кои платформи се създава.

„Не е загадка, че „Тексаското клане“ е евентуално обичания ми филм на ужасите, създаван в миналото. Да получа опцията да се впусна в света на заглавието с екипа от Gun дружно със Sumo, с цел да вдъхнем живот на визията ни, беше съвсем сюрреалистична концепция за мен. Нямам самообладание да показва на всички това, което правим“, споделя при анонса на играта Рони Хобс, креативен шеф в Gun Interactive.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР