Ако сте почитатели на хубавата музика, сега е момента да

...
Ако сте почитатели на хубавата музика, сега е момента да
Коментари Харесай

Джаз музика и планина - твоето лято в Банско!

Ако сте фенове на хубавата музика, в този момент е момента да се запитате, подготвени ли сте за 24-тия Jazz фестивал в Банско и най - новите музикални произведения, които ще бъдат показани от известните реализатори на България и Европейския съюз.

Вълнувате ли се от опцията да присъствате на осъществяванията на известни музиканти от: Австрия, Гърция, Румъния, Сърбия, Северна Македония и Турция, които ще бъдат на сцената на града в интервала от 7 до 14 август?

Искате ли да видите на сцената над 15 български групи измежду които: Акага, Ангел Заберски Трио, Васил Петров, Камелия Тодорова и Хилда Казасян?

Всичко от което имате потребност с цел да се почуствате подготвени за това събитие е: положително въодушевление, свободно време и най – положителната опция за престой в курортния комплекс на гр.Банско.

Като един от спонсорите на Jazz фестивала, Гранд Хотел Банско поддържа значимостта на събитието и обезпечава преференциални цени на новите пакети за отмора с ULTRA All Inclusive 24/7, които са иновация в хотелиерството и се оферират в курорта само там.

Пакетите с ULTRA All Inclusive 24/7 дават опция за пълноценна отмора на феновете на Jazz, в която са обезпечени храни и питиета разполагаем за консумация 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Това разрешава на гостите на хотела, да провеждат времето си без да се постанова да се преценяват с часове на хранене, както при All Inclusive предлагането.

ULTRA All Inclusive 24/7 пакетите са облекчение и за фамилиите с деца, които получават детско меню и всичко належащо за подрастващите, без непредвидени разноски.

Разнообразие от ястия на българската и интернационална кухня, свежи салати и вкусни супи, вегетариански храни и детско меню са единствено част от нещата, които изненадват прелестно.

До басейна е разполагаем богат избор от: коктейли, топли и безалкохолни питиета, сокове, вода, локални алкохолни питиета, американски палачинки, многообразие от закуски, сандвичи, пици, соленки и сладкиши, сладолед, свежи плодове.

Освен включените в ULTRA All Inclusive пакетите храни и питиета, Гранд Хотел Банско обезпечава достъп до първокласна СПА зона със закрит акватоничен басейн, външен басейн, джакузи, инфрачервена сауна, финландска сауна, арома сауна, солна сауна, парна баня, панорамна парна баня, шоков басейн, шоково ведро, лакониум и релакс зона.

Направeте своята резервация в този момент и се насладете на хубавата музика от Jazz фестивала в първокласните условия на Гранд Хотел Банско, като се отдадете на цялостна отмора, успокоение и почивка.

Това е всичко от което имате потребност за най – положителните страсти и прекарвания по време на Jazz фестивала.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР