Ако сте от хората, които вярват в зодии и че

...
Ако сте от хората, които вярват в зодии и че
Коментари Харесай

Как изглежда мечтаният дом за всяка зодия

Ако сте от хората, които имат вяра в зодии и че те дефинират всичко в живота ви, то ще ви бъде забавно да видите по какъв начин всяка зодия украсява дома си. Това е превъзходен метод да зарадвате половинката си или непосредствен човек с подарък за дома или декорацията му.

Овен

Това са импулсивни персони, които кипят от сила и не задържат нищо ненужно в дома си. Именно по тази причина и те би трябвало да разчистят всичко, с цел да я освободят. Въпреки това, могат да задържат дребни сувенири от места, които са посетили, фотоси на обичаните хора. Това ще ви припомня, че даже да сте с рогата напред, то постоянно ще имате хора, които държат на вас.

Телец

Те са търпеливи и правилни цялостен живот и обичат дома си. Честото преместване не е по усета им, нито пък огромните промени. Обградете се с места за предпазване на движимостите си, както и с топли одеяла или пък възглавнички. Подходящи са меките и пастелни цветове.

Близнаци

Те обичат разнообразието, тъй че боядисването един път годишно е напряко наложително. Можете да употребявате и стикери за стена, с цел да задоволите желанието си за бърза смяна. Големите дрешници са идеални за вас – ще можете да сложите всичко в тях, даже да не им е мястото на някои неща там.
Нещата, за които да внимаваме, преди да си закупим жилище
Купуването на жилище или къща, изключително в случай че за първи път го вършиме, може да е доста вълнуващо, само че в процеса по търсене  може да ср...
Прочети повече
Рак

Вие обичате дома си и той е вашата цитадела. Раците обичат дребни жилища, с цел да могат да се сгушат в черупката си. Харесват всичко да е на една ръка разстояние, както и да имат доста шкафове за нещата си и някъде прикрит шоколад.

Лъв

Като царска персона вие желаете да ви е необятно и да се ширите на мира. Ярките цветове са ви обичани, само че за уравновесен и спокоен живот не са целесъобразни. Нека те бъдат акцент, а не съществени в дома ви. Всичко останало би трябвало да бъде с огромни размери, с цел да побере царската ви същина.

Дева

Тя е практична и за нея идеалният дом е подобен. Без непотребни неща и скъпи мебели, оптимално изчистени и фини. Могат да прибавят 1-2 картини за украса, само че не повече. Семейна фотография с подобаваща рамка за нощното шкафче също ще я зарадват. Предпочитани цветове са пастелните, които да разчупят строгостта ѝ.

Везни

Домът за тях би трябвало да е огромен и първокласен. Те обичат да царува лек безпорядък, тъй че не се учудвайте, в случай че тв приемникът е включен непрекъснато, а везните спят на дивана късно. Лилавото и сивото във всичките им нюанси са обичаните им цветове.

Скорпион

За тях обзавеждането не е преди всичко. Нямат потребност от първокласни движимости, с които да парадират. По-важен е домашния уют, в който царува любовта и топлината на хората. Могат да живеят с 2 и 200 лв. дневно.
Как ключовете от къщата могат да трансформират ориста на човек
Народните поличби, от време на време даже най-странните, имат основателни аргументи. Колко постоянно си губите ключовете или ги поставяте на неверното...
Прочети повече
Стрелец

Той е подготвен на всичко, с цел да живее богато и пищно. Обича да живее на необятно и не се тормози да го демонстрира. Домът му ще е подреден и с последните софтуерни джаджи на пазара. Често в живота това е главната им алтернатива - дали да живеят по метод, който да радва хората или да взимат решенията, които вътрешно желаят. Заложете на второто и няма да сгрешите!
Козирог

Те са почитатели на аристократичните и старинни мебели. Всичко във витидж ще им хареса, а също по този начин в случай че е огромно – още по-добре. Голямата библиотека е просто наложителна, а за акцент може да се постави портрет на дядото или създателя на рода им.

Водолей

Свободни души, които действително нямат потребност от дом. Те обичат новото и биха живели тук 1-2 години, там 1-2 дни и като цяло не обичат да се задържат на едно място дълго време. Могат да си боядисат дома в светли цветове и взимат спонтанни решения по отношение на обзавеждането. Не влагат доста нерви и търсят хармонията.

Риби

Те са в бохо жанр и в случай че могат да го реализиран, ще е повече от отлично. Те са удовлетворени като раците на дребен и комфортен дом, като всичко да е на една ръка разстояние.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР