Ако сте от хората, които вярват в зодии и астрологични

...
Ако сте от хората, които вярват в зодии и астрологични
Коментари Харесай

Как изглежда мечтаният дом на всяка зодия

Ако сте от хората, които имат вяра в зодии и астрологични предсказания, сигурно ще ви бъде забавно да разберете по какъв начин е най-подходящо да обзаведете дома си съгласно зодиакалния си знак. Ако пък не сте от тези хора, отново можете да надникнете към предложенията и току-виж си харесате нещо за ободряване на дома. Овен
Импулсивни персони, подвластни на оптимизма и желанието за динамичност и живот на бързи обороти.Не задържайте нищо ненужно в дома си, освободете място за цялата си сила. Въпреки това не забравяйте да съхраните дребни мемоари под формата на сувенири от другите места, на които сте били, както и фотоси на обичаните си хора. Това ще ви балансира и ще ви припомня, че макар стремежа си с рогата напред, в живота има и хора, които държат на вас и които не би трябвало да забравяте.

Телец
Търпеливи, упорити, отдадени, те обичат дома си и могат да му останат правилни цялостен живот. Честото преместване не е по усета ви, както и прекомерно огромните промени. Обградете се с задоволително шкафове, скринове, кутии и кутийчици, с цел да се почувствате добре, че имате къде да си държите всичко и да сте спокойни, че то ще е вярно разпределено. Топлите светли цветове и пастелните тонове са подобаващи за дома ви, както и меките топли одеялца и декоративните възглавнички. Ще ви накарат да се почувствате още по-уютно.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества

Близнаци
За вас целесъобразно е да пребоядисвате стаите един път в годината. Можете да пробвате и с декориращите стикери за стена, които ще задоволят желанието ви за бърза смяна и многообразие. Големите дрешници за идеални за вас, с цел да може да напъхате освен облеклата си там, само че и цялостен куп разнообразни неща като книги, обувки, инцидентни предмети, чието място въобще не е там. Така ще се предпазите от това домът ви да бъде разхвърлян и трансфорат в безпорядък.

Рак
Домът е там, където е сърцето – може да се одобри за кредо на Раците. Вие желаете спокоен, комфортен дом, по опция по-малък, с цел да ви основава чувство, че сте се сгушили в черупката си. Всичко би трябвало да ви бъде на една ръка разстояние, тъй че повечко шкафове и скринове са идеални за вас. Ще ги затрупате с обичаните си движимости, в това число и прикрит някъде шоколад.



Лъв
На вас ви би трябвало шир и светлина. Големи прозорци, гледащи към слънцето, още по-голямо легло, с цел да се излежавате царски и голям дрешник, които да побере одеждите ви. Препоръчителните цветове за вас са ярки и топли. Колкото и да харесвате аленото обаче, ще сбъркате с него, в случай че го изберете за водещ цвят в дома ви. Той ще подклажда темперамента ви и по никакъв начин няма да спомогне за по-балансиран и спокоен живот.

Дева
В жилището на Девата господстват минимализмът и практичността. Скандинавският вид мебели – изчистени линии, едноцветни модели, без нищо ненужно по тях, са съвършен вид, с цел да се почувства Девата добре. За да бъде обаче всичко прелестно, е значимо тези мебели да са колкото се може по-изгодни като цена. Девата не е обожател на разхищенията, надлежно няма да изхвърли нищо с лека ръка. Напротив, ще складира ненужните към този момент неща на уместно място, откакто преди този момент са добре почистени и вероятно разглобени., Пастелните цветове биха вдъхнали повече живот и въодушевление в дома на Девата, както и ще разчупят непотребната суровост. Добра концепция са и две-три хубави картини по стените или обичана фотография в прилична рамка на нощното шкафче.



Везни
Домът на една Везна би трябвало да бъде нов, носещ белезите на лукса и охолството. Лампите светят непрекъснато, тв приемникът е включен, а диванът огромен и комфортен за сънливост късно. Колкото и да звучи необичайно, сивото и лилавото в своите нежни и светли тонове са вашите цветове. Цветята, в частност орхидеите, пасват по превъзходен метод на натурата ви и ще ви оказват помощ да почувствате дома си като най-любимото ви място на света.



Скорпион
Не се учудвайте, в случай че видите оръжие в дома на Скорпиона. Те на драго сърце ще слагат нож, сабя или какъвто различен боеприпас имат на уместно място. Освен това обаче Скорпионите са педанти на тематика непорочност, тъй че събуйте обувките си още на прага на входната врата. Другото нещо, на което държат, е нищо да не трансформира мястото си – където е подложен шкафът, там ще си остане вечно. Дебелите пердета и хубавите щори са наложителни за дома на Скорпиона, с цел да се почувства той същински предпазен и сигурен в жилището си.

Стрелец
Стрелецът ще направи всичко по силите си, с цел да живее пищно, даже това да значи да се лиши от други неща. Домът му е подреден, нов, с колкото може да си разреши по-нови мебели + софтуерни джаджи. Произведения на изкуството са позиционирани на тактично забележими места, с цел да си проличи каква изтънчена натура е Стрелецът. Съветът за този астрологичен знак е да се доверява повече на вътрешното с възприятие по какъв начин тъкмо желае да наподобява жилището му, в сравнение с каква е стилната наклонност сега. Като цяло това е и драмата на Стрелеца – дали да се старае да бъде харесван на всички или да прави нещата както желае. Заложете на второто и няма да сбъркате.



Козирог
Този зодиакален знак има мощно увлечение към старинните аристократични мебели. Тежки, солидни, внушителни, само че в същото време изисквани и стилни – това са любимците им. Гардеробът би трябвало да е четирикрилен, библиотеките високи и отрупани с дебели книги, кутиите за бижута солидни и цялостни догоре (да, те ще желаят да имат тъкмо такива предмети, в които да държат скъпоценностите си). Спомените за фамилния жанр на Козирога ще заемат очевидно място – портрет на достолепна баба, остаряла фотография на сериозен дядо – създателят на рода, постарал се семейството му да пребъде отсега нататък в годината. Съветът за Козирога е да допусне повече светлина в жилището си. Така ще балансира атмосферата и ще придаде уют и топлота.



Водолей
Водолеите потребност от дом нямат. Те на драго сърце биха живели една година тук, две там, месец другаде. Ще им тежи същински, в случай че се обвържат по-сериозно с едно жилище и в случай че Девата на драго сърце би обзавеждала дома си в продължение на години, то Водолейте ще взимат спонтанни решения за обзавеждане и всичко останало без да се тормозят ненужно. За тях е целесъобразно да имат завеси – леки и транспарантни, вместо щори, както и да си боядисат в светли цветове. Така ще се почувстват същински на място в дома си и ще имат предпочитание да се задържат повече там.



Риби
Бохо изискан е обичаният жанр на Рибите. Ако се сетят, че могат да обзаведат дома си по този начин, а не да одобряват жилището, както са го заварили, ще им се получи отлично. Те са удовлетворени също като Раците, на дребен комфортен дом, където всичко им е на една ръка разстояние. Съвет: сложете цветя в саксии в дома си – по този начин по едно и също време ще освежите мястото и ще се грижите за тях, което ще ви помогне да успокоите притеснителната си душа.

Източник: една.бг
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР