Ако сте от хората, които работят дистанционно и обичат да

...
Ако сте от хората, които работят дистанционно и обичат да
Коментари Харесай

Най-подходящите градове в Европа за дистанционна работа и развлечения

Ако сте от хората, които работят отдалечено и обичат да пътуват, в случай че сте от тези, които обичат да съчетават и двете, то сигурно би трябвало да хвърлите към на тази ранглиста за  най-хубавите градове в света за работа и свободно време. Проучването е на марката за първокласни артикули за туристически пътувания, като него са употребявани данни от Airbnb, TripAdvisor и други източници.

Проучването е разграничено на няколко категории или " мини " ранглисти - най-хубав град за настаняване, за развлечения, за кулинарен туризъм, за визити на забележителности и други Ето и кои са градовете, които оглавяват тези категории.

Португалският град Лисабон е най-хубавият град, що се отнася до развлечения, отбелязвайки най-голям резултат, съгласно индикаторите в изследването. След него се подреждат Лондон, Рим, Барселона и други.

Рим пък оглавява категорията за най-хубаво настаняване в първокласния сегмент за развлекателни почивки с 329 разгласи в Airbnb Plus и над 1000 разгласи в платформата за отдаване на жилища чартърен от частни притежатели Airbnb.

Класацията регистрира и фактът, че Рим е най-хубавият град за гастрономически изкушения , като 99,5% от 11 306 заведения за хранене са оценени добра оценка (над 4).
 Снимка 504152
Източник:

Барселона е най-хубавият град, що се отнася до съществуването на хубави споделени офис пространства , като 93,8% от тях са оценени с добра оценка. След Барселона се подреждат Варшава, Лондон, Мексико Сити, Лисабон.
 Снимка 441922
Източник:

За тези, които си падат по спа процедурите Пукет е тяхното място, като 84,8% от техните 496 спа и уелнес центъра са оценени с добра оценка. Ако не ви се върви до Пукет или търсите по-бюджетен вид, може да отскочите до Гърция, която също попада в топ 10 на категорията.
 Как 28-годишен цифров бродяга пътува по света и ръководи сполучлив бизнес, който оперира и в България
Как 28-годишен цифров бродяга пътува по света и ръководи сполучлив бизнес, който оперира и в България

През 2018 година онлайн бизнесът на Ларсън генерира продажби от над $2 милиона

Краков е най-хубавият град за посещаване на забележителности, като положителни оценки имат 87,3% от 268 атракциите.
 Снимка 345722
Източник:

Едно от най-важните неща, когато работим отдалечено е интернет връзката и макар че Копенхаген не попадна в челната десетка, той е най-високо оцененият европейски град за добра Wi-Fi връзка.
 Снимка 211002
Източник:

Струва си да отбележим, че датската столица постоянно оглавява описите на най-безопасните градове в света.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР