Ако сте от хората, които не се притесняват, че веднага

...
Ако сте от хората, които не се притесняват, че веднага
Коментари Харесай

Убийстен стил: кой е големият часовник? Скоро и в България

Ако сте от хората, които не се тормозят, че незабавно ще привлекат вниманието с аксесоарите, които носите, то тогава има смарт часовник, който е тъкмо за вас. Huawei Watch GT 4 имаше международна премиера на 14 септември в Барселона, а скоро и на българския пазар, и е най-новият модел образован часовник на Huawei.

При това оборудван с огромна доза функционалности за здраве и фитнес. И без да излъчва прекалено великолепие незабавно ще прикове погледите на близките със стила и визията си, въодушевена от обичайните първокласни часовници. Освен това, със 7 разнообразни стила с цветове и материали за каишка можете да се насладите на най-хубавото от двата свята.

Часовникът се предлага в четири цвятя. Тоз, който тествахме, е в стоманено. Черният вид демонстрира лъчение на атлетична грациозност. В кафяво с кожена каишка излъчва типичен сексапил, който надвишава времето.
Зеленото издание на GT 4,
което се предлага с тъкана каишка, е мигане към тези, които желаят характерен и открояващ се външен тип. Каишката неповторимо съчетава 70% рециклиран от океана найлон с 30% рециклиран полиестер от пластмасови бутилки.

GT 4 идва с гама от 12 нови неповторими дизайна. Потребителите могат също по този начин да избират от над 10 000 публични циферблата.

Екранът на Watch GT 4 е прелестен, както и при останалите множеството носими устройства на Huawei и едва ли има доста неща, които да го превъзхождат. Той е елементарен за четене,
побира доста данни
и информация и основава добре изглеждащ професионален тип.

Huawei Watch GT 4 работи с най-новата версия на операционната система на компанията. Част от приложенията са налични посредством натискане на втория бутон на часовника. Watch GT 4 включва и галерията с приложения, като най-популарните са авансово конфигурирани като да вземем за пример Petal Maps, което работи повече от добре, демонстрира даже пешеходни пътеки. Има и Huawei Wallet за предпазване на карти, пропуски и билети.

Допълнителни приложения може да изтеглите от Huawei App Gallery, където има възходящ лист с варианти. Това не е елементарен часовник с няколко икони, а има повече от 100 приложения, включващи здравни, начин на живот и фитнес услуги – цялостен е с благоприятни условия. А дистанцията за диалози е стигнало до впечатляващите
100 метра от сдвоения смарт телефон.
Huawei Watch GT 4 има доста интелигентни функционалности за здраве и фитнес и е безотказен консултант. Разполага с голям набор от разнообразни индикатори, а и приложението Huawei Health също се разрасна, с цел да употребява по-добре всички тези данни. Следи индикатори като пулс неподвижен, SpO2, стрес и дълготрайност на съня. Всъщност трендовете в съня и HR неподвижен са доста по-интересни за множеството хора и Huawei заслужават овации за това, че концентрира вниманието си тук.

За следенето на интензивността  – отмерва крачки, време за лягане, оказва помощ да държите напрежението под надзор. Има и следене на интензивността, която демонстрира изразходвани калории, дейни минути и часове на покой с плъзгане надясно от основния циферблат. Проследяване на съня става с подробни оценки на всичко – от непрекъснатостта на дълбокия сън до качеството на дишане и времето за пробуждане. Всеки от тях се проучва и самостоятелно прави оценка, което прави допустимо някой да усъвършенства съня си.

През последните няколко години
Huawei сподели, че предостява
едни от най-хубавите варианти за спорт и всички най-хубави характерности са в Watch GT 4, в това число GPS. Има 100+ спортни режима, със специфичен фокус върху бягането с голям брой профили за подготовка и режими, както и куп биометрични статистики. Ако би трябвало да извършите маратон с Watch GT 4, сте повече от подготвени. Дава графики, отчитащи дневните цели, както и нов интерактивен циферблат, предопределен за действия навън. Функцията за ръководство на тежестта Stay Fit улеснява следенето на измененията, което е изключително значимо.

Батерията устоя до четири дни при типична приложимост. С включен постоянно екран обаче потенциалът може да намалее. Но с режима за икономисване на сила може да изкара и до 14 дни. А с няколкоминутно зареждане дава сила за през целия ден, за цялостно са нужни единствено 60 минути.

Освен това той разполага с благоприятни условия за назад зареждане, което ви разрешава да употребявате часовника си за зареждане на други съвместими устройства.
Huawei Watch GT 4 е първокачествен часовник,
който се показва във всичко повече от добре. И не на последно място – съчетаем е както с iOS, по този начин и с Android. Комбинацията от мощен хардуер и жанр и с добавка размера на часовника, го вършат повече от подобаващ за всеки същински мъж. А опцията за промяната на цифреблати дава самостоятелен жанр. С две думи – часовник и за костюм и за спорт Със смела осмоъгълна рамка, която да отразява силата и увереността на потребителя. Моделът, който тествахме, е “мъжки ”, само че има и елегантни модификации за дамите със стилни цветове като бяло и златисто.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР