Ако сте навършили пенсионна възраст, това не означава, че можете

...
Ако сте навършили пенсионна възраст, това не означава, че можете
Коментари Харесай

Няма грозни жени, има мързеливи жени. Ето как трябва да изглеждате

Ако сте навършили пенсионна възраст, това не значи, че можете да се откажете от външния си тип. На всяка възраст можете и би трябвало да бъдете красиви и привлекателни. Ако не желаете да ви назовават ​​ ”баба ”, тогава би трябвало да обърнете внимание на дрешника си. Освен това, с цел да изглеждате добре, не е належащо да имате доста неща. Основното нещо е вярно да съставите дрешник и да можете да съставяте ансамбли.

Предлагам да разгледаме селекция от изображения, които са формирани от елементарни неща.

1. Тесни бели панталони с дължина седем осми наподобяват ужасно в комбиниране с бежова туника. Туника, направена от плат с ажурно шиене, и с цел да не се научи изображението да бъде прекомерно искрено, моделът е зашит върху корицата.

Туника с висока талия, двуетажна “пола ” и бухнали ръкави. Аксесоарите придават плам на визията – бежови обувки, украсени с мъниста, дълъг гердан от перли и чанта в перлен цвят.

Същите бели панталони са комбинирани с туника А-силует. Изработена от плат с бял и розов принт. Туниката е сваляща се по линията на гърдите, многоетажна, ръкавите са украсени с кормила. Такъв модел идеално ще скрие всички дефекти на фигурата. Допълненията са неутрални – нюд обувки и розово-бежова чанта.

2. Ефектна визия с дънки. Дънките са определени прави с маншети. Изображението се добавя от бяла тениска и блестящо жълто яке. Този обикновен външен тип беше комбиниран с жълти маратонки с дебели бели подметки и ярък, ярък шал.

3. Ярко, само че не “крещящо ” изображение, което несъмнено няма да остане неусетно. Класически панталон с прав крачол в жълто се носи със ярък джъмпер в сьомго розово. Модел със свободен контур с V-образно деколте. Линията на талията е маркирана с тънка жълта каишка. Оранжевите обувки и бяло-жълтите мъниста от огромни мъниста допълват визията.

4. Необичаен, въпреки и много въздържан облик. Тесни бели панталони се носят със свободна бяла туника и късо черно ватирано яке. Изображението се добавя от черни балетки със заострени пръсти и алена чанта.

5. Ефектно изображение в пастелни цветове. Бял прав панталон се съчетава с блуза от лека материя с гальовен принт в пастелни цветове. Линията на талията е маркирана с колан. Светло кремаво палто, светлобежова чанта и бежови велурени обувки допълват визията.

6. Кожените панталони с прав контур са ефектни. В композиция с бяла тениска и блестящо розов блейзър, панталоните с права кройка са съчетани. Дължина на якето доникъде на бедрото, прав контур, двуредна закопчалка с едно копче. И не се тормозете, че розовото на 60+ години е несериозно. Погледнете фотографията, изображението наподобява много хармонично.

7. Друг вид на визията с кожени панталони, този път е сиво-зелен модел. Те избраха блуза със комплициран принт, употребявайки сиво-зелено, черно и нежно розово. Блузата е прилежно прибрана в талията на панталона. Розово-бежови маратонки с плътна подметка и ярко розова чанта допълват визията.

8. Ефектно и просто: комплектът е от бежов панталон и туника в цвят морков. Панталоните са прави, разкроени с много свободни крачоли. Туниката е с дължина съвсем до коляното, с висока яка и дълги до лактите ръкави.

За да запазите пропорциите, талията би трябвало да бъде подчертана с колан. Визията се добавя от оранжеви обувки, към този момент познати от предходни визии и чанта с автентичен принт, украсена с бухнал помпон.

9. Елегантна и стилна визия със светли бежови панталони. Те избраха тъмносиня блуза с яка с лък и дълго ярко палто в звук с панталоните. Визията е приключена със светлокафяви велурени обувки и светлокафява кожена чанта. Чантата е украсена с шал.

10. Дългата рокля от плат с 3D щемпел наподобява семпла, само че елегантна. Рокля А-силует, моделът е леко втален, полата е триетажна. Закопчалката е в центъра на предната част от горната страна надолу. За изображението бяха определени елегантни сандали на танкетка и светлосиня мини чанта.

11. Ярка и ефектна визия с рокля от плат със комплициран принт в сини и сини тонове. Втален модел с леко разклещена пола. Визията е приключена със сини велурени обувки и синя кожена чанта.

12. Женствена рокля от мека щампа е превъзходен избор за ежедневни визии. А-силует модел с съвременни пухкави ръкави. Нюди помпи допълват визията.

13. Три изображения едновременно с нежна бледосиня пола от полупрозрачен плат върху корицата. В първия полата се носеше в комплект с пастелен розов джъмпер, във втория – с елегантна блуза, в третия – със сиво-бежово яке и топ. Моля, имайте поради, че и в трите изображения акцентът е върху талията, тъй че изображението наподобява хармонично.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР