Ако сте начинаещ крипто инвеститор, който е пропуснал Биткойн (BTC)

...
Ако сте начинаещ крипто инвеститор, който е пропуснал Биткойн (BTC)
Коментари Харесай

Aко сте пропуснали върха на Bitcoin, SPCT токена на VC Spectra е вашият втори шанс според анализатори

Ако сте новак крипто вложител, който е пропуснал Биткойн (BTC) в пика му, VC Spectra (SPCT) ви дава опция да извършите до 220% възвръщаемост на инвестицията. 

През август пазарният срив провокира безпорядък измежду вложителите, което докара до спад на Биткойн и по-ниски цени на съвсем всички монети . В началото на септември цената на Bitcoin (BTC) се намира при диапазона към на $25,900 .

Нека открием за какво VC Spectra (SPCT) може да засенчи капацитета за напредък, който предлага Bitcoin (BTC).

> > КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА < <

Bitcoin (BTC) продължава да пада още повече от своя връх

На 1 септември 2023 година Биткойн (BTC) се търгуваше на цена от $25,986 , което съставлява 60% спад от пиковата му цена през 2021 година и 0.6% спад от $26,163 на 25 август . Прогнозата на пазарните анализатори за цената на BTC демонстрира, че тя ще продължи да пада, до момента в който доближи сериозното равнище на поддръжка при $24,000 , преди да стартира напредък.



Съобщението на Фед от 17 август за повишение на лихвените проценти от 5.25% на 5.5% сложи началото на сегашния спад на Биткойн. Токенът незабавно загуби над 7% от дневния връх от $28,745 до $26,664 . Освен това вложителите на фючърсния пазар унищожиха дълги позиции на стойност над $200 милиона , с цел да избегнат загуби.  

Освен това забавянето на Комисията по скъпите бумаги и фондовите тържища (SEC) да позволи образуването на спот Биткойн ETF засилва спада на Биткойн. Съобщението на SEC от 31 август докара до спад на Bitcoin (BTC) с 5.5% от интрадневния връх от $27,456 до затваряне на $25,931 .  

Инвестиралите в Биткойн (BTC) и запалянковците, които търсят най-хубавата криптовалута, в която да влагат, може би би трябвало наблюдават VC Spectra (SPCT), защото тя се приготвя за 32% растеж в идващия стадий на предварителна продажба.  

VC Spectra (SPCT) дава пролонгация на крипто вложителите, търсещи забележителна възвръщаемост на вложенията

VC Spectra (SPCT) е най-хубавата криптовалута за начинаещи, които желаят да завоюват като ранните вложители в Биткойн (BTC) в неговия пик. VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд , който влага в блокчейн и софтуерни предприятия и употребява изкуствен интелект, с цел да избере своите капиталови цели.  

Освен това VC Spectra (SPCT) предлага роден BRC-20 токен   за безпроблемен продан на платформата Spectra, право на глас и систематизиране на дивиденти по време на интервала на предварителна продажба .  

Освен това вложителите, които желаят да влагат във VC Spectra (SPCT) , получават 10% бонус върху депозита си. Други преимущества за вложителите включват присъединяване в облагата, бистрота при ръководството на средствата и финансово овластяване.

VC Spectra (SPCT) се намира в третия стадий на предварителна продажба на цена $0.025 . Цената към този момент се е покачила с 212.5% облага от началната стойност от $0.008 . Освен това вложителите, които са влезнали на преди малко завършилия стадий на предварителна продажба, са спечелили 127.27% облага, откакто са купили на цена от $0.011 .  

В четвъртия стадий на предварителна продажба VC Spectra (SPCT) ще нарасне с 32% до $0.033 . Освен това вложителите чакат 220% растеж на последния стадий на предварителна продажба, когато доближи цената си от $0.08 .  

Ето за какво в този момент може да е най-хубавият миг да купите VC Spectra (SPCT) и да вземете своя дял от облагите.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм: https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund



СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР