Ако сте на диета и се опитвате да свалите поне

...
Ако сте на диета и се опитвате да свалите поне
Коментари Харесай

С тази любима на българите зимнина ще забравите проблем, който мъчи мнозина!

Ако сте на диета и се пробвате да свалите най-малко няколко кг след многочислените зимни празненства всеки съвет за храна, от която не се напълнява, сигурно ще ви бъде от изгода.

Така да вземем за пример айварът е подобаващ вид, само че с изключение на, че той е полезен и от него не се напълнява, той оказва помощ и за един проблем, който мъчи мнозина.

Айварът - може да го добавите към листата с хрумвания за лека закуска или вечеря. Все отново би трябвало да знаете, че калоричността му значително зависи от метода на подготвяне.

Средно 100 грама айвар имат единствено към 85 калории. Това значи, че с няколко крекери с айвар можете да приготвите нискокалорична вечеря или лека закуска. Трябва да се има поради, че ще си осигурите доста малко хранителни субстанции.

Чушките, от които се прави тази зимнина, обикновено първо се пекат и обелват, а по-късно се смилат и пържат дълго време, което изцяло унищожава множеството скъпи съставки, изключително витамините.

Ако домакинята е слагала " на око " олиото за пържене, може да се случи айварът да е по-калоричен.

Гастроентерологът доктор Воислав Перишич предлага тази зимнина, като той също удостоверява, че няма доста хранителни субстанции в нея. " Тя обаче ни оказва помощ да смиламе по-бързо храната, която сме яли с айвара ".

" В айвара чушката се губи, само че фибрите остават, това е доста значимо. Тези влакна събират канцерогените, които би трябвало да излязат от нас допустимо най-скоро посредством изпражненията. Благодарение на айвара ще ги изхвърлите за няколко часа.

Ако ядете три пъти дневно по 20 грама айвар, което са две супени лъжици. Ще имате меки изпражнения пет пъти дневно. Яжте на воля и без самун, аз по този начин върша, хапвам айвар с лъжица и нищо друго ", написа Zdrave.to.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР