Ако сте мислили, че тенденцията Barbicore е готова и изпрана,

...
Ако сте мислили, че тенденцията Barbicore е готова и изпрана,
Коментари Харесай

„Несърбящият“ розов пуловер на New Look изглежда точно като вирусната разпродадена версия на Primark

Ако сте мислили, че наклонността Barbicore е подготвена и изпрана, грешите, защото наподобява, че розовото е тук, с цел да остане – и „ мекият и комфортен “ пуловер на New Look е идеалният метод да добавите нюанс към дрешника си.

Сега може би сте виждали вирусния розов пуловер на Primark, който обикаляше TikTok, само че виждайки по какъв начин разпродаден е много бързо, постоянно сме търсили други възможности – и сме уверени, че този комфортен номер от New Look е идващото най-хубаво нещо.

Розовият пуловер за £29,99 може да се похвали с хвалебствен екип деколте, комфортна плетена материя и отслабваща елементарна кройка, която върви съвършено с обичания ви чифт дънки. Подобно на версията на Primark, тя се оказва извънредно известна измежду купувачите и се разпродава бързо, като са налични единствено размери S, L и XL.

New Look неотдавна показа фотография на инфлуенсъра @abbiexhooper, който наподобява зашеметяващо в розов пуловер до техните 3,2 милиона почитатели в Instagram и обявата натрупа хиляди лайкове и м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР