Ако сте мислили, че сте избягали от миналото, пригответе се

...
Ако сте мислили, че сте избягали от миналото, пригответе се
Коментари Харесай

Миналото ще потропа на вратата до края на годината: 3 зодии, чиято бивша любов ще се върне в живота им

Ако сте мислили, че сте избягали от предишното, пригответе се за противоположното, защото няколко непланирани срещи могат да ви върнат към остарели мемоари. Точно това изцяло ще промени проектите ви, тъй че ще имате единствено 2 благоприятни условия – да встъпите в брак или изцяло да забравите един за различен. Само 3 зодии до края на тази година ще имат объркващи любовни обстановки, тъй че открийте дали и вие сте едни от тях …
1. Овен
Миналото се готви да ви подсети. В този случай няма да важи това изречение: „ Минало, апелирам те опрости ми “, защото до момента всички врабчета на клоните знаят – Кармата постоянно идва. Някоя ваша някогашна обич ще откри контакт с вас, ще ви се обади с думите:

„ Търся те като другар, с цел да видя по какъв начин си и какво правиш … “ Точно в този миг играта може да стартира. Има огромни шансове към ноември да се успокоите и да стартира сериозна връзка, може би даже и брак. Е, дано ви е шанс, време е да се успокоите!
2. Близнаци
Близнаците ще вкусят част от „ баницата “, която ориста и кармата им готвят. Членовете на този знак постоянно минават през огромни и страшни събития, само че наподобява, че този път няма да могат да избягат от призраците от предишното. Тези, които са самотни дълго време, едвам в този момент съумяват да осъществят мощно и устойчиво партньорство, до момента в който тези, които са в прочувствени връзки ще попаднат на преразглеждане на здравината на връзката. Нещо във вас, ще ви накара да се свържете с някой, който от дълго време не сте чували, и с който към момента ви свързва нещо надълбоко от вътрешната страна.

3. Рак
За Раците не е всичко мляко и мед. Ситуацията наподобява по този начин: Вие във всяка област от живота чувствате напън, в това число дома, партньорството, брака, даже и работата. Проблемите в прочувствен проект ще съумеете да решите с мир, самообладание, непримиримост и увереност. Но и вас ви следва битка с духовете от предишното. Вие няма да можете да устоите да отговорите на един диалог от този човек, който към момента пази сърцето си, тъй че ще избягате още по-далече, преди да продължите живота си. За тези Раци, на които любовта през цялата година им бяга, ще имат късмет за нова през декември, тъй че се пробвайте да не пропуснете тази опция.
Инфо: За Жената

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР