Ако сте мениджър, който се стреми да управлява ефективно, не

...
Ако сте мениджър, който се стреми да управлява ефективно, не
Коментари Харесай

"Малка книжка за големите теории на мениджмънта" от Джеймс Макграт и Боб Бейтс

Ако сте управител, който се стреми да ръководи дейно, не е нужно да четете купища книги, с цел да се справите с проблемите в работата си.

„ Малка книга за огромните теории в мениджмънта “ ще ви даде достъп до най-хубавите теории и модели, които всеки като вас би трябвало да знае. Всяка доктрина е обобщена в две страници и е даден съвет по какъв начин да се приложи в практиката. Необходими са ви не повече от пет минути, с цел да я прочетете и разберете. В томчето са включени единствено теории, които са потвърдили своята стойност в практиката.
„ Малка книга за огромните теории в мениджмънта “ ще ви помогне:
 да се запознаете с необятен набор от мениджърски теории, подтекста им и по какъв начин да ги използвате;
 да установите и разберете вашия мениджърски стил;
 да подобрите общуването с сътрудниците и мотивирате екипа си;
 да изградите основни умения за сполучливо осъществяване на отговорностите си;
 да бъдете ефикасен управител.



„ Малка книга за огромните теории в мениджмънта “ съдържа основите на всичко, от което се нуждае сполучливият началник. Тя е отличена с премията Книга на 2015 година в категория „ Практически мениджмънт “ на Института за експертен мениджмънт.

За създателите
Д-р Джеймс Макграт е експерт-счетоводител и има над 25-годишен опит в обществения и в частния бранш като счетоводител, инспектор, финансов инспектор и управнически съветник. Автор е също на „ Малка книга за мъдростта на огромните мениджъри “.

Д-р Боб Бейтс е старши изпълнителен шеф в обществения бранш съвсем 20 години, а през 1994 година основава „ Аръндел Груп “ – компания, която се занимава с развиване и образование на мениджъри. Завършил е компютърни науки, има няколко магистърски степени по педагогика и мениджмънт.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР