Ако сте любители на височини, то тези места са точно

...
Ако сте любители на височини, то тези места са точно
Коментари Харесай

7 небостъргачи и спиращи дъха места, които всеки трябва да види

Ако сте фенове на височини, то тези места са тъкмо за вас!

Високите места ни дават страхотни гледки към градски или живописни пейзажи. Някои от най-невероятните панорами в света станаха налични посредством построяването на небесни пътеки и платформи за наблюдаване. Искате спираща дъха панорама с детайл на заплаха? Насочете се в тази публикация:

С N Tower- Торонто, Канада

Застанете на външното равнище за наблюдаване на към 1122 фута нагоре във въздуха и надникнете надолу през стъкления под, в случай че се осмелите, или увиснете над ръба на кулата на височина от 1168 фута, закопчани с колан. Това ще в действителност едно незабравимо прекарване!

Панорамната панорама в Шамони, Франция

Вижте известния ски курорт Шамони от птичи взор с пътеката „ Стъпка в празнотата “ в Егюий дю Миди в масива Монблан във Френските Алпи. Стоейки на стъклената наблюдателна площадка на към 12 605 фута във въздуха, сигурно ще живеете живот на ръба.

The Ledge skywalk , Чикаго- Съединени американски щати

Въпросният небостъргач се издига на 103 етажа над Wacker Drive, простирайки се на открито от Willis (Sears) Tower. Това е опреснителен метод да се насладите на най-хубавите гледки към река Чикаго, които градът може да предложи!

Висящия мост в Капилано и Клифлоук, Ванкувър, Канада

Като се придържате към ската на скалата, можете да преминете през този каньон. Можете също по този начин да употребявате 450 метровият провесен мост, който виси заплашително над река Капилано, предизвиквайки дръзки пешеходци да преминат.

Гранд Каньон

Оформена като полу-полумесец, разпростряла се на 50 над ръба на 1500-метра надолнище до подножието на каньона, платформата за наблюдаване дава на небесните пътешественици някои от най-хубавите гледки към Гранд Каньон на запад.

Небесните стълби в Оаху, Хавай

Въпреки че са публично затворени заради правни аргументи и съображения за сигурност и макар личния състав по сигурността, който патрулира в региона, стълбите Хайку в О’аху към момента се считат за едно от огромните провокации от туристите, които се прокрадват до изведената от употреба радио кула на Военноморски сили, откогато затвори през 1987 година Ако съумеете да преодолеете 3922-те стъпала до върха, ще можете да се насладите на зашеметяваща панорамна панорама към планинската верига Коолау, която заслужава нежното локално заглавие „ Стълба към парадайса “.

Инфо: https://travel.allwomenstalk.com/https://pixabay.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР