Ако сте любители на историята и не само, библиотеката на

...
Ако сте любители на историята и не само, библиотеката на
Коментари Харесай

В библиотеката на Военноморския музей във Варна ви очакват с най-новите си попълнения

Ако сте фенове на историята и освен, библиотеката на Военноморския музей ви чака с най-новите си попълнения. Читателите ще могат да разпрострат страници, разказващи любопитни обстоятелства от историята на Варна, за корабоплаването в праисторията и за актуалния български боен флот.

Едно скорошно подаяние към този момент също е налично – книгата „ История на 24-ти пехотен черноморски полк ”, издадена през 1939 година Тя споделя за живота в полка – както през спокойно време, по този начин и по време на настъпленията и боевете, в които взе участие полкът.

" Не сме не запомнили и обичаните ни читатели – децата. Тях ги чакат голям брой вълнуващи истории, свързани с откриватели, разнообразни плавателни съдове и основни събития от морската история.

Сигурни сме, че вниманието на феновете на футбола също ще бъде ангажирано, защото те ще могат да проследят разгръщането и налагането на футболните обичаи в морската столица.

" Библиотеката на Военноморския музей разполага с скъп книжовен фонд, който е разполагаем на всички любознателни, било то научни откриватели, военни или възпитаници. Може да ползвате дневна читателска карта, да си извършите целогодишен абонамент или за няколко месеца. Така ще имате достъп до цялото благосъстояние на нашата библиотека ", разясняват от там.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР