Ако сте любител на музиката, който обича безплатно стрийминг, Spotify

...
Ако сте любител на музиката, който обича безплатно стрийминг, Spotify
Коментари Харесай

Музикалните фенове могат да се откажат от Spotify за безплатен неограничен стрийминг в огромна сделка за Amazon Prime Day

Ако сте фен на музиката, който обича гратис стрийминг, Spotify е най-хубавият избор със своята изцяло безвъзмездна услуга или премиум проект за по-малко от £ 10 на месец. Безплатната му услуга обаче има няколко минуса, които мнозина убеждават мнозина да преминат към съперника Amazon Music.

В своя безвъзмезден проект Spotify не ви разрешава да изтегляте или слушате, до момента в който сте офлайн, само че нова договорка от Amazon ще ви разреши да вършиме тъкмо това и към този момент е изцяло гратис. Благодарение на идната ликвидация на Amazon Prime Day, избрана за 16 и 17 юли, интернет търговецът понижи цената на своята платформа за стрийминг.

Въпреки че стотици, в случай че не и хиляди продукти за извършване на покупки ще бъдат понижени за ликвидация, едно от най-дълготрайните спестявания е неговата известна музикална платформа, която към този момент е безвъзмездна за идващите пет месеца - тъй че няма да заплащат и стотинка през по-голямата част от останалата част от годината.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Amazon о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР