Ако сте като повечето хора, вероятно искате да изглеждате по

...
Ако сте като повечето хора, вероятно искате да изглеждате по
Коментари Харесай

Как да изглеждате стилно всеки ден

Ако сте като множеството хора, евентуално желаете да изглеждате по най-хубавия метод и стилно всеки ден, само че животът може да ви попречи. Може да закъснявате или да се чувствате като че ли нямате нищо в дрешника си, което да ви стои добре. За благополучие, в случай че отделите малко време за приготовление на моден дрешник, постоянно ще имате нещо съвременно на една ръка разстояние.

 infomax-logo-50-15-HW  

Как да изглеждате стилно всеки ден

Купете безконечни неща за дрешника.

 стилно Как да изглеждате стилно всеки ден фотография: pinterest

Добавете малко класики към дрешника си, които можете да комбинирате и да изглеждате стилно. Може би сте чували, че това се назовава капсулен дрешник. По принцип желаете да се запасите с типичен детайли като тениски, потници, блузи или пола, пуловери, черна рокля или костюм, жилетки, дънки и панталони. След това можете да ги смесвате и съчетавате бързо, когато се обличате.

Ето няколко елементарни комбинации на облекло, с цел да започнете:
Тесни дънки + раирана тениска + равни обувки или тесни дънки + кашмирен пуловер + ботуши
Панталони + поло + обувки вид лодка или панталони + риза с копчета + мокасини
Малка черна рокля + щампован шал + обувки на ток или дребна черна рокля + дълга жилетка + равни обувки

Посегнете към облекла, които ви стоят добре.

 стилно Как да изглеждате стилно всеки ден фотография: pinterest

Подредете дрешника си и се отървете от нещата, които са прекомерно огромни или дребни. Ако нещо не пасва както би трябвало, то също няма да наподобява както би трябвало.Периодично преглеждайте облеклата си и ги пробвайте, с цел да видите дали са комфортни и дали ще изглеждате стилно с тях.
Ако имате части, с които не можете да се разделите, само че не ви стоят добре, помислете дали да ги занесете на шивач.
Имайте поради, че някои части би трябвало да ви стоят малко по-различно. Например, може да имате първокласен овърсайз пуловер, който би трябвало да ви върви.

Отървете се от предмети, които не ви карат да се чувствате най-добре.

Не се придържайте към предмети, които се усещат безформени, остарели или нелицеприятни. Знаете защо приказваме – пуловера или чифта панталон, който постоянно е в дрешника ви, само че в действителност не обичате да го носите. Разчистете ги, с цел да извършите място за облекла, които в действителност обичате да носите.Стремете се към качеството пред количеството, когато става въпрос за облекла.
Не е нужно да се хващате за облекла единствено тъй като са били преференциални или тъй като ви стават. Напълно добре е да ги дарите или продадете, с цел да можете да инвестирате в стилни облекла, които с неспокойствие очаквате да носите и ще изглеждате стилно.

Изградете тоалети към цветове, които вървят добре дружно.

 стилно Как да изглеждате стилно всеки ден фотография: pinterest

Комбинирайте топли тонове с топли или студени тонове със студени, с цел да изглеждате стилно. Вашето облекло би трябвало да наподобява хармонично и изборът на цвят е огромна част от това.Ако носите топ със студени цветове като синьо, зелено или лилаво, съчетайте го с панталон или пола, които също са със студени тонове, с цел да не се сблъскват. Черните, белите и сивите облекла са неутрални, тъй че могат да работят с топли или студени нюанси.
Топлите тонове включват алено, жълто, оранжево и кафяво.

Носете облекла в лъскави кройки или стилове.

 стилно Как да изглеждате стилно всеки ден фотография: pinterest

Определете формата на тялото си и изберете облекла, които ви допълват.Идеята с всяка от формите на тялото е да се сътвори баланс и стилна симетричност. Например, в случай че имате тяло с форма на ябълка, имате объл контур, тъй че коланите в действителност могат да ви оказват помощ да дефинирате талията си и да изглеждате стилно.

Дългите поли или топовете с надълбоко V-образно деколте също могат да удължат торса ви.
Формите на круша, които имат по-широка талия от бюста, работят добре с шарени или текстурирани горнища, защото притеглят очите нагоре, вместо надолу покрай талията.
Правите или правоъгълни форми нямат доста формулировка, тъй че изберете блузи или пуловери с набирания или кормила, с цел да създадете измерение.
Формите с извърнат триъгълник имат по-широк бюст от талия, тъй че изберете панталони с необятни крачоли или поли с А-силует, с цел да привлечете вниманието към бедрата си.
Формите на песъчлив часовник имат идентични бюст и ханш, тъй че рокли с обвивка, вталени блейзъри и панталони със междинна до висока талия акцентират вашата форма.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР