Ако сте гледали поне един сезон от новия сезон на

...
Ако сте гледали поне един сезон от новия сезон на
Коментари Харесай

Дъщерята на любимеца от „Капките“ Владо Зомбори е къдрокосо сладурче!

Ако сте гледали най-малко един сезон от новия сезон на „ Като две капки вода “, сигурно сте забелязали огромното изобретение на продуцентите – артиста Владо Зомбори, който всеки понеделник изумява публиката с имитациите си.

Познаваме артиста и от положителната му игра в сериала на Българска национална телевизия „ Вина “. В персонален проект пловдивчанинът е щастливо влюбен в колежката си Весела Бабинова, която също познаваме от доста театрални и кино функции.

Двамата се познават от дълги години преди сред тях да пламне искрата на любовта. А от любовта им се ражда и прелестната им дъщеричка Йоана, която през днешния ден е на 3 години. 

Зомбори и Бабинова от време на време качват нейни фотоси в Инстаграм профилите си и почитателите са безапелационни – момиченцето е огромен сладур!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladimir Zо̀mbori (@vzombori)

Логично, с този ген Йоана е доста артистична. Момиченцето от дребна е своенравна и върти номера на мама и на тати, като най-после въпреки всичко благосклонно им споделя: „ Шегувам се “.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vladimir Zо̀mbori (@vzombori)

„ На 3 години прави някакви маймуджулъци, а след това споделя „ Не. Шегувам се “, описа гордият баща Зомбори в студиото на Гала.

Йоана към този момент е изявила един от гениите си – тя доста обича да пее. „ Пее с цялостно гърло по улиците “, споделя майка й Весела Бабинова. Но добавя, че е още рано да я запишат на уроци по пеене.

Кой знае, може пък един ден да забележим и порасналата Йоана като участник в „ Като две капки вода “. Току виж надминала и надарения си татко в превъплъщенията…

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР