Ако сте гледали филма „Генезис“, ще разберете защо този случай

...
Ако сте гледали филма „Генезис“, ще разберете защо този случай
Коментари Харесай

Програмист успя да изгради Minecraft игра в сандък в Minecraft

Ако сте гледали кино лентата „Генезис“, ще разберете за какво този случай е толкоз необикновен. Тъй като енджинът на Minecraft е извънредно еластичен, почитателите го употребяват с цел да показват своите откачени хрумвания в играта. Един консуматор обаче реши да употребява мозъка си, с цел да изобрети още една игра в Minecraft. И тази игра е, несъмнено, Minecraft. Достъпна в един-единствен сандък.

Стриймърът SethBling разкри своята налудничава концепция във видео в YouTube. В него той демонстрира по какъв начин употребява интерфейса на сандъка, с цел да построи още една, този път двуизмерна игра Minecraft . И не, това не е просто сандък с подредени в него предмети. Това е обособен свят, който можете да обикаляте, модифицирате, даже да строите къщи и да вършиме принадлежности. Героят се разпознава с иконката на главата му и облеклото, налично в играта. В дребния свят в сандъка може и да се симулира физика – придвижване във вода, както и борби с чудовища (например двуизмерен Battle-Royale). Геймърът разкри и по какъв начин работи механизмът на работа на сандъка и концепцията е в действителност новаторска.



SethBling разрешава на всички любопитни да изтеглят света, в който се помещава… другият свят. Линкът е наличен в страницата на видеото в YouTube. Това обаче не е най-учудващото създание, което сме виждали от почитатели на Minecraft. Още преди пет години консуматор показва по какъв начин е допустимо да се пресъздаде корав диск още веднъж в сандък от играта. Възможностите в Minecraft са неограничени…
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР