Ако сте фен на пикантните неща, имате късмет, тъй като

...
Ако сте фен на пикантните неща, имате късмет, тъй като
Коментари Харесай

Новото меню на McDonald`s пристига днес - опакована закуска, пикантен бургер и розови десерти

Ако сте почитател на пикантните неща, имате шанс, защото McDonald's прибавя „ най-пикантния всеки бургер “ към своя меню от през днешния ден, както и редица други вкусни лакомства.

Независимо дали ще прекарате Свети Валентин сами, с някой нов, вашите другари или някой специфичен, веригата за бързо хранене пусна няколко розови- цветни лакомства в точния момент за мотива. Феновете на McDonald's също могат да чакат някои от техните обичани, спрени артикули да се върнат в заведенията за хранене на McDonald's от през днешния ден (7 февруари).

Първият е McSpicy - бургерът, който познаваме и обичаме - се завръща, с изгарящо извъртане. Изтръпващият усет бургер, който към този момент е страховит, се издига на напълно ново равнище, с голям темп и вкусово чувство, което ще ви взриви мозъка на цена от £5,59.

McSpicy x Frank's RedHot включва горещо и пикантно филе от 100% пилешки гърди в хрупкаво покритие, халапеньо - и в никакъв случай невижданото в Обединеното кралство RedHot Mayo на Frank - всичко това показано в кифличка със сусамово се...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР