Ако сте фен на автомобилите тип седан, но същевременно искате

...
Ако сте фен на автомобилите тип седан, но същевременно искате
Коментари Харесай

Три много бързи и евтини японски седана

Ако сте почитател на колите вид седан, само че в същото време желаете бърза и относително евтина кола, то би трябвало да обърнете внимание освен на европейските такива коли, само че и на седаните от Страната на изгряващото слънце. Ето и кои са трите най-бързи евтини японски седана.
Моделът Mazda 6 MPS е на първото място в рейтинга
Седанът Mazda 6 MPS се отличава със задвижване на всички колела, което ви разрешава да употребявате целия запас на мотора по предопределение. Под капака на автомобила е ситуиран 2.3-литров мотор с мощ 260 конски сили. До 100 километра в час автомобилът може да форсира за 6.5 секунди.
Subaru Impreza WRX заема второто място
Спортният седан се характеризира със силво спорен външен тип, който постоянно провокира отвращение даже и измежду специалистите. Под капака на модела обаче е ситуиран турбо 2.5-литров силов елемент с мощ 230 конски сили. До 100 километра в час моделът форсира единствено за 6 секунди.

Toyota Camry 3.5 затваря челната тройка
Автомобилът е позициониран като транспортно средство за бизнес, само че това не му пречи да има съвременен и много мощен 3.5-литров силов елемент. До 100 километра в час Toyota Camry 3.5 форсира единствено за 7.4 секунди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР