Получете рядка отстъпка за Apple AirTags в Amazon днес

...
Ако сте човек, който е склонен да губи своите ключове,
Коментари Харесай

Ако сте човек, който е склонен да губи своите ключове, портфейл или Apple AirPods, имате нужда от Apple AirTags. За щастие, сега е страхотен момент за закупуване – тези най-продавани интелигентни тракери се продават в Amazon сега.

Тези полезни устройства не получават отстъпка твърде често и рядко имат толкова ниска цена . Ето защо няма да искате да пропуснете тази гореща сделка с AirTag. Побързайте към Amazon сега, за да вземете комплект Apple AirTag на разпродажба, докато можете – те често се разпродават бързо.

Apple AirTag 4 пакета: $89 (спестете $10)

Apple AirTag все още е златният стандарт, когато става въпрос за интелигентни тракери. Стартиран през 2021 г., господството му не е намаляло. Създаден изключително за потребители на Apple, този компактен тракер се синхронизира безупречно с устройства като iPhone, iPad и MacBook. Може да е с размер около четвърт, но това не му пречи да бъде мощен тракер.

С ултра широколентовия U1 чип, AirTag предлага прецизно намиране, което прави търсенето на изгубените ви предмети прецизно. А с широката мрежа Find My, независимо дали става дума за своенравен портфейл или неуловими ключове, те са в ръцете ви, дори ако търсите устройство, което може да е изключено. Защото понякога крадците си мислят, че са хитри и това ще ви попречи да намерите телефона си.

Освен това, няма постоянно търсене на зарядно устройство. Животът на батерията на AirTag издържа до една година на тракер. Когато се изтощи, можете просто да смените вътрешната батерия CR2032. Също така ще получавате предупреждения, ако се случи да си тръгнете без нещо с прикачен AirTag – и предупреждения, ако случайно телефонът ви засече непознат AirTag, който също пътува с вас.

Можете да закупите тези интелигентни тракери поотделно, но в момента ще получите най-добрата оферта за пакет от четири. Опаковката от четири обикновено се продава за $99 в Apple, но е намалена до $89 в Amazon.

Защо харесваме Apple AirTags:

AirTags се интегрират безпроблемно с мрежата Find My на Apple за прецизно проследяване, дори ако тракерът ви не е близо до телефона ви. Батерията му издържа до една година и може да се сменя. Функцията му за прецизно намиране използва U1 чипа за прецизна точност.
$89 в Amazon

Свързано съдържание от CBS Essentials
< /h2>Проследяване на цените на Apple AirTags: Кога да купите
Най-добрите интелигентни тракери през 2023 г.: Apple AirTags, Tile и други
Apple AirTags: Как да намерите изгубения или откраднат багаж с помощта на вашия телефон или компютър Най-добрият Apple iPhone 15 алтернативи
Най-добрите калъфи за Apple iPhone 15, които можете да поръчате в момента
Къде да поръчате предварително новите Apple Watch Series 9 и Apple Watch Ultra 2

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР