Ако сте член на TSA PreCheck и пътувате с United

...
Ако сте член на TSA PreCheck и пътувате с United
Коментари Харесай

На нарастващ списък от летища, пътуващите с TSA PreCheck вече не трябва да показват физически документи за самоличност или бордни карти

Ако сте член на TSA PreCheck и пътувате с United Airlines през О'Хеър в Чикаго или Лос Анджелис интернационалните летища, животът преди малко стана малко по-лесен.

United неотдавна актуализира уеб страницата си, с цел да покаже технологията " Touchless ID ", която разрешава на потребителите да преминат през сигурността единствено посредством сканиране на лицето си и без да се постанова да покажете физически документ за идентичност или бордна карта, към този момент е разполагаем в тези два съществени центъра за консуматори на TSA Pre.

Освен това, пасажерите на United в O'Hare могат да употребяват лицето си при нов директен път за стартиране на чанта.

За да се регистрирате в United Touchless ID, a пасажерът би трябвало да сканира паспорта си и да добави номера на известния пасажер (KTN) в приложението United. След това пасажерът би трябвало да се записва за полета си в мобилното приложение, с цел да се включи и да даде позволение на United да употребява сканирането на лицето ви като идентификация.


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР