Ако сте част от онази малка група клиенти, готови да

...
Ако сте част от онази малка група клиенти, готови да
Коментари Харесай

1000 долара за няколко инструмента? Може, ако са Jaguar


Ако сте част от онази дребна група клиенти, подготвени да платят цяло положение за осъвременен Jaguar E-Type на ток или пък притежавате автентичен типичен E-Type от 60-те и държите на неговата истинска окомплектовка, то това е за вас. Jaguar пусна на пазара автентичен комплект с принадлежности за двуместния автомобил посредством своето особено поделение Jaguar Classic. За последно подобен комплект се е продавал от Jaguar преди близо пет десетилетия.
 Снимка 452653

Първоначално такива принадлежности са получавали всички клиенти на класическото второ потомство на E-Type, досега, в който то е спряно от произвеждане през 1971. Сега, хората от Jaguar са съумели да претворят достоверните принадлежности и ги оферират в типичен калъф от изкуствена кожа и брезент. Комплектът включва всичко належащо за осъществяването на поправки по поддръжката на емблематичния английски автомобил, като никой от нас не се заблуждава, че в 21 век някой ще ремонтира скъпата си машина самичък.
 Снимка 452654

Цената също е впечатляваща - близо 1000 $, само че въпреки всичко в нея има аргумент, защото това е извънреден комплект принадлежности, носещ духа на предишното. Такива комплекти нерядко се продават за към 5000-6000 $ на колекционерски търгове след години. Това се поддържа и от изявлението на шефа на Jaguar Classic, Дан Пинк, който споделя:
 Снимка 452657

" Оригиналният комплект принадлежности на E-Type се трансформира в колекционерски предмет, с помощта на своята необичайност и исторически дух. Наши клиенти от целия свят се свързват с нас с въпрос по какъв начин могат да си купят подобен комплект. Точно поради това ние взехме решение да стартираме производството на инструментите още веднъж в автентичен тип и в истинска спецификация. Това е черешката на тортата за всеки E-Type почитател. "
 Снимка 452656
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР