Ако сте чакали компютъра iMac с новия M3 чип, имаме

...
Ако сте чакали компютъра iMac с новия M3 чип, имаме
Коментари Харесай

32-инчовият M3 iMac на Apple може се забави още повече

Ако сте чакали компютъра iMac с новия M3 чип, имаме неприятна вест – представянето му може да бъде отсрочено за идната година.

Новината за отлагането на iMac идва от бюлетина Power On, оповестен от журналиста Марк Гурман, който е давал точна информация за идните артикули на Apple доста пъти до момента.

В секцията единствено за клиенти на бюлетина Гурман разиска забавянето на новия iMac. Репортерът по-рано беше предположил, че 24-инчовият iMac може да получи ъпгрейд на M3 още през втората половина на 2023 година Въпреки това, тази дата в този момент наподобява е отсрочена най-рано до втората половина на 2024 година – доста закъснение.

Чипът M3 се чака да бъде главен ъпгрейд по отношение на M2, който зарежда настоящата Mac серия на Apple. В съпоставяне с M1, това би било още по-значително нарастване на мощността.

Говори се, че 32-инчовия iMac няма да се появи до края на 2024 година

Според Гурман Apple опитва с разнообразни по-големи iMac, в това число 32-инчова версия. Предполага се, че това ще бъде сурогат на 27-инчовия iMac или iMac Pro, като производството и на двата е прекратено от няколко години.

Това усилва спекулациите, че се работи върху по-голям iMac. Ако харесвате серията iMac, само че имате потребност от нещо по-голямо от настоящия 24-инчов модел – или желаете нещо по-мощно от базовия му чип – концепцията за 32-инчов iMac може да бъде примамлива.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР