Aко става дума за места, в които често се откриват

...
Aко става дума за места, в които често се откриват
Коментари Харесай

Истинска мистерия - напълно непокътнатата муха, открита в дебелото черво на човек

Aко става дума за места, в които постоянно се откриват необикновени предмети, то дебелото черво и античните пирамидите се подреждат на челните позиции.
 Защо мухите са толкоз бързи и (почти) постоянно заобикалят удара
Защо мухите (почти) постоянно заобикалят удара ни

Досадни, само че със съвършени съоръжения за оцеляване

Може да звучи необичайно, само че от дребни буболечки през скакалци, та чак до артилерийски снаряд от Втората международна война са намирани в нечии задни елементи. Или най-малко по този начин настояват, които, става известно, са се натъквали на какво ли не в своята процедура.

Затова евентуално мъчно нещо би могло същински да ги учуди. И въпреки всичко, от време на време към момента се случва. Пример за това е скорошно изобретение на лекарски екип - до момента в който вършат колоноскопия на 63-годишен мъж, намират в спотаена муха.
 Снимка 643180

Мъжът, който имал недоволства за леки сърдечни проблеми, астма и звук в ушите, се явил за колоноскопията, като подготвил червата си за процедурата. Преди сходна намеса е нужно червата да са, което е значимо за слагане на точна диагноза. По тази причина медицинските експерти са създали канара за непорочност - съгласно която се дава оценка от 0 до 9.

Въпросният пациент получава относително положителната обща оценка от 6. Специалистите се натъкват на няколко полипа и хемороиди, само че учудващото е, че наред с тях, виждат и муха, която " виси " в дебелото черво. Мухата е неподвижна и остава в това положение, даже когато е " подбутвана " от лекаря, извършващ колоноскопията.

Става ясно, насекомото е мъртво, само че забавното е по какъв начин е попаднало там изцяло непокътнато и в недокоснат тип.
 Дъвченето на дъвка и какво се случва, в случай че я глътнем
Наистина ли дъвката може да остане в тялото ни седем години

Проблем ли е, в случай че я глътнем

" Пациентът нямаше визия по какъв начин мухата може да е стигнала до дебелото му черво ", изяснява екипът в отчета си за случая, който разгласява в. И прибавя, че находката е доста рядка и съставлява същинска мистерия. " В деня преди процедурата той прецизно е консумирал чисти течности. Съобщава също, че два дни по-рано е ял пица и маруля за вечеря, само че не си спомня да е имало муха в храната му. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР