Ако спра проекта за пробива на Водната палата ще стана

...
Ако спра проекта за пробива на Водната палата ще стана
Коментари Харесай

Зико: Ако спра пробива ще стана герой, ще видите кръговото в целия му блясък до дни

„ Ако спра плана за пробива на Водната палата ще стана воин. Щяха да кажат хората във всяко запушване: „ Димитров искаше да оправи тази бъркотия, само че някои му попречиха ”. Щях да бъда воин! Ще го разберете още в понеделник, когато върнем кръговото в предходния му искра ”, съобщи кметът Здравко Димитров след близо 6-часовата изключителна сесия на Общинския съвет.  На нея се взе решение планът да бъде спрян за 45 дни, а през този интервал да се покажат всички строителни бумаги, да се извади строително позволение за цели план, както и да се реши организацията на придвижването на второто равнище – дали с кръгово, без леви завои и други.  През този интервал ще бъде върнато остарялото придвижване на кръстовището, като кметът съобщи, че доста деликатно ще го следи.
Прочетете още

„ Ще вземем решение, което е най-хубавото за пловдивчани. Никога не съм разрешавал да спекулирам с доверието им. В предизборната акция 90% от хората ме питаха по кое време ще оправим това нещо(б.а. кръговото на Водната палата). Аз почитам мнението на хората, някои са партийно насочени,  други не, само че болшинството са.  В същото време работим в атмосфера, където държавните управления се сменят по-бързо в сравнение с личния състав на Слънчев бряг. За един документ за Южния обходен колектор чакахме 7 месеца ”, сподели Зико.  Според него множеството от присъстващите в залата са политически обвързани с една партия, други са на прав старт за идващите избори.

„ Не съм взел едно решение напук и макар експерти.  Никога няма да бъда срещу пловдивчани, аз съм си дал живота си за този град и ще пребивавам в него ”, сподели кметът.  
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР