Ако смятате, че всички обяви за продажба на втора ръка

...
Ако смятате, че всички обяви за продажба на втора ръка
Коментари Харесай

Ей така се прави! Нашенец пусна на рап ВИДЕО обява, с която продава... колата си

Ако смятате, че всички разгласи за продажба на втора употреба коли са досадни, би трябвало да видите видеото по-долу. Нашенец пусна автомобила си за продажба по неповторим метод. 28-годишният Драгомир Дончев от София търси безкористен нов притежател на колата си с музикален клип, в който рапира и с възприятие за комизъм афишира екстрите на возилото, написа " Дарик ".

„ Не можеш да намериш такава кола в МОЛ-а. Качваш мацка облечена, тя става гола “, закачливо рапира Драго.

„ Дойде време да я продам. Това е колата, която в никакъв случай не ме е предавала. Затова нямаше по какъв начин аз да я предам, като я пусна като публикация в някой авто уебсайт “, споделя той.

Всъщност автомобилът има своята история – Драгомир я наследил от татко си, карал я е три години, които свързва с доста приятни моменти и завършения. Взел обаче решение да си купи по-нова кола.

„ Реших да я продам по този метод, тъй като работя в ракламата и видях капацитет за нещо по-грандиозно. Освен това колата е доста непокътната, с цел да получи скучна публикация. В България хората не вършат такива неща. Имаме положителни хрумвания, само че е занимавка да ги изпълниш “, показва той. Самият клип е сниман преди два месеца изцяло на доброволни начала с присъединяване на негови другари и с доста предпочитание. В него вземат участие нашумелият стихотворец Константин Трендафилов (Papi Hans), Черния от Young BB Young и певицата Дивна.

Текстът е напълно на Драго, осъществяването също. „ Не мисля, че ставам за рапър, само че сигурно няма да спра с плановете “, безапелационен е той. И в случай че решите да купувате колата, би трябвало да знаете, че тя се продава без дамите, прецизира се в края на клипа.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР