Ако сме под 30 и не сме фенове на сериала

...
Ако сме под 30 и не сме фенове на сериала
Коментари Харесай

Мъжът, който иска да целуне Хоакин Финикс

Ако сме под 30 и не сме почитатели на сериала " Викторианска готика ", има огромен късмет да не сме чували името на Джош Хартнет. Актьорът, изгрял с " Пърл Харбър ", се снима в няколко известни кино лентата след 2000 година, само че сякаш изчезна от екрана.
 Valley Of The Gods, Джош Хартнет, Джон Малкович и новият им филм
Завръщането на Джош Хартнет

От режисьор-европеец

Сега 43-годишният Хартнет признава в изявление: " Да се махна от Холивуд беше най-хубаво нещо, което направих за кариерата и за фамилията си. "

Той приказва пред предаването Sunrise на Channel Seven, където споделя още, че е благополучен, че е стигнал до този извод в точния момент. Затова в този момент има щастливо семейство, три деца и може да избира по-независими филми, които приказват за значими неща.
 С половинката си Тамзин Еджъртън

С половинката си Тамзин Еджъртън

Джош Хартнет въпреки всичко е прям, че има роля, която съжалява, че е отказал. " Трябваше да се фотографирам в " Планината Броукбек ", а имах контракт за " Черната далия ", тъй че трябваше да откажа първия. "

Ако не го беше направил, Хартнет щеше да получи ролята на починалия Хийт Леджър, а като негов екранен сътрудник щяхме да забележим не Джейк Джиленхол, а Хоакин Финикс. " Жалко, постоянно съм желал да целуна Хоакин, " майтапи се артистът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР