Ако слуховете за побоя над Тита от Недко са истина,

...
Ако слуховете за побоя над Тита от Недко са истина,
Коментари Харесай

И Тита бързо забрави Недко, откри нова голяма любов


Ако слуховете за побоя над Тита от Недко са истина, то тогава всички самоуверено можем да заявим, че извънредно доста се радваме, че двамата към този момент не са дружно. Преди броени дни MMA боецът съобщи, че това са цялостни неистини, само че поп-фолк дивата към момента не е споделила нищо по тематиката, което ни води към мисълта, че към момента е травмирана от случилото се, написа каналът vbox7.

Недко към този момент стартира да загражда нови мацки с големите си джипове и нахакано държание, само че като гледаме и русокоската не остава по-назад. В стори Тита се похвали с една в действителност доста сантиментална изненада. Огромен букет с червени рози, бонбони и скъпо шампанско зарадваха нашето момиче, a от фрагментите виждаме, че тя напряко сияе от този толкоз благ жест.



Сигурни сме, че знае кой е новият ѝ почитател, като даже двамата към този момент може и да са дружно – при родните звезди тези неща стават в действителност доста бързо. Силистренската хубавица обича лукса, тъй че мъжете ще би трябвало повечко да се постараят откъм жестове за нея.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР