Ако случайно си била сред фенките на сериала "Клюкарката", знаеш,

...
Ако случайно си била сред фенките на сериала "Клюкарката", знаеш,
Коментари Харесай

Нейно величество диадемата: 10 начина да я носиш като модерна принцеса

Ако инцидентно си била измежду фенките на сериала "Клюкарката ", знаеш, че Блеър Уолдорф не тръгваше на никое място без своите диадеми. Те бяха нейната запазена марка, а през днешния ден нейно величесто диадемата се завръща на стилния подиум по-силна, по-модерна и по-привличаща вниманието отвсякога.

Диадемите на сезона са обемни, цветни, направени от премиум материи като кадифе и коприна. Покрити са с перли, пайети и камъчета и несъмнено са акцента на всеки тоалет.

Имат и още един позитив - с тях сполучливо можеш да скриеш, в случай че не си имала време да си направиш прическа или пък косата ти не е имала най-хубавия си ден.

В днешната изложба ще ти покажа по какъв начин да носиш диадема със жанр и самочувствие и то за всеки мотив! С този аксесоар ще се чувстваш като същинска съвременна принцеса.

Към визиите с диадеми >>>

.month-theme.image-container { background: url(https://m4.netinfo.bg/media/images/40974/40974849/1600-399-tema-na-meseca.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Кралица на шопинга Ноември -->  10 метода да изглеждаш стилно, когато те мързи извънредно доста Кралица на шопинга 10 метода да изглеждаш стилно, когато те мързи извънредно доста  Съветите на звездите: 5 трика по какъв начин да изглеждаме стилни след заветното 40! Кралица на шопинга Съветите на звездите: 5 трика по какъв начин да изглеждаме стилни след заветното 40!  EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!) Кралица на шопинга EDNA ОБ(Л)ИЧА: Дръзка и спортна като Кейт (купи през днешния ден ДЪНКИ ПОД 40 лева!) Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР