Ако случайно се разминете с 60-годишния Христо Шопов, не може

...
Ако случайно се разминете с 60-годишния Христо Шопов, не може
Коментари Харесай

60-годишният Христо Шопов има тяло на атлет

Ако инцидентно се разминете с 60-годишния Христо Шопов, не може да не ви направи усещане, че има тяло на спортист. По торса и крайниците му няма безусловно никакви тлъстинки, а всичко е мускули.

Актьорът-скандалджия от „ Вчера “ и „ Братя “ се поддържа в добра форма, защото постоянно се явява на кастинги за холивудски продукции, където не наемат дебелаци.

 

Синът на именития Наум Шопов бе изловен, до момента в който крачеше устремено по централната столична улица „ Раковска “. Пременен напълно в сиво, той приказвал по телефона, до момента в който вървял, а диалогът му завършил пред „ Сълза и смях “. Секунди откакто Христо затворил телефона, до него спряла и колата на брачната половинка му Мариана и артистът се метнал бързичко на предната дясна седалка.

Тъй като Шопов рядко е в положително въодушевление, надали някой ще се изненада, че и във въпросния октомврийски ден бил навъсен. Той е прочут с сложния си темперамент, а евентуално си спомняте, че наскоро се забърка и в битов скандал със съседка, при който извади револвер, отправяйки закани за ликвидиране против нея. За благополучие оръжието не гръмна, само че макар хепиенда на самозабравилия се актьор му бе повдигнато обвиняване от прокуратурата.

 

Шопов е в обтегнати връзки и със сина си Наум. Припомняме, че двамата се изпокараха около обстоятелството, че младежът загърби медицината и се насочи към шоубизнеса.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР