Ако случайно някой се притеснява, че Петя Дикова и двете

...
Ако случайно някой се притеснява, че Петя Дикова и двете
Коментари Харесай

Мъжът на Петя Дикова се уреди с шефски пост

Ако инцидентно някой се тормози, че Петя Дикова и двете ѝ деца са в недостиг с едно майчинство и помощите за безработни, които взима бащата в фамилията – Илиян Любомиров, време е да се успокои. Бившият панелист на Гала е почнал добре платена работа като шеф в една от най-успешните рекламни организации в България, написа " Уикенд ".

Илиян Любомиров, който до неотдавна се изявяваше като стихотворец, е заменил стихоплетството с работа за огромни корпоративни клиенти. Това е станало още до момента в който е работел в шоуто " На кафе " на Нова телевизия, от което го освободиха преди близо година. Или най-малко по този начин е маркирано в късата му визитка, поместена на уеб страницата на организацията. В нея е написано, че " в този момент Илиян е ко-водещ в едно от най-известните български утринни тв излъчвания ". Информацията явно не е настояща, защото Любомиров не работи във въпросното шоу от юни 2020-а. По някаква причина той не е поправил визитката си в сходство със съществуващата все още обстановка. Това обаче надали има кой знае какво значение за неговите клиенти, измежду които могат да се видят имена на солидни международни компании и организации, в това число УНИЦЕФ. Важното в тази ситуация е, че младият стихотворец е намерил добра работа, с която да устоя жена си и двете си деца. Той е креативен шеф на организацията.

В същата компания работи и някогашната журналистка от bTV Боряна Гидикова, която преди години водеше обедните вести на малкия екран, а след това работи във формати като " Биг Брадър ", " Къртицата ", " Хелс Китчън ", " Кошмари в кухнята " и " Часът на мама ". Тя е шеф продажби в организацията. Партньор в нея пък е режисьорът Кирил Киров, който е обвързван с стратегиите на Маги Халваджиян " Х Фактор ", " Като две капки вода " и други Нищо чудно самият продуцент от арменски генезис да е блъснал едно рамо на младия баща Илиян, с цел да стартира новата си работи отвън малкия екран.

Любомиров имаше много последователки като стихотворец, пред който намерено признаваше своята уязвимост към обилните женски деколтета. Тогава той се представяше с псевдонима Августин Господинов. Почитателките обаче внезапно започнаха да се отдръпват от него, когато стана ясно, че плейбоят е пристанал публично на Петя Дикова. Още по-слаб стана ползата към Любомиров, когато се разчу, че дъщерята на Аня Пенчева ще го прави татко. За благополучие, тогава той към този момент работеше при Гала в " На кафе ". Според слуховете, заплатата му е била 3500 лв. на месец – сума, изцяло задоволителна за младото семейство, изключително когато към нея се прибавят и парите, които печелеше бъдещата по това време майка като водеща в конкурентната телевизия.

В началото на предишното лято обаче стана ясно, че поетът към този момент няма да се появява на екрана. Въпреки това половинката му не се тормози да роди и второ дете от него, а доста хора се чудеха по какъв начин се устоя младото семейство. Говореше се, че пари на младите давал бащата на булката Сашо Диков. Но ето, че месеци по-късно истината става ясна – от стихотворец Любомиров е станал практик и е сменил римите с бизнес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР