Ако следващата година ставате на 31 г., пригответе се да

...
Ако следващата година ставате на 31 г., пригответе се да
Коментари Харесай

В коя година от живота си човек харчи най-много пари

Ако идната година ставате на 31 година, пригответе се да похарчите немалка сума пари.

Проучване разкрива, че това е годината от живота на човек, в която евентуално той харчи най-вече, написа Business Insider.

От 3 хиляди участници в допитването на кредитната компания ClearScore, максимален брой хора са показали брака като главен разход.

На второ и трето място се подреждат закупуване на лично жилище и раждане на дете, а на четвърто място е образуване на меден месец.

Все значими моменти от живота на човек, нали?

За да поемете по този път обаче би трябвало да спестите солидна сума пари.

Според уредниците на изследването тя е към 43 хиляди паунда (60 хиляди долара). Това е приблизителната сума, която може да покрие събития като сватби и раждане на деца.

"Понякога огромните събития в живота се случват в непосредствена непосредственост, по тази причина за нас не беше изненада да открием какъв брой пари харчат хората в най-скъпата година от живота с ", разяснява Джъстин Базини, основен изпълнителен шеф на ClearScore.

Около 60% от интервюираните са дали отговор, че разчитат на спестени пари, до момента в който 33% (на възраст сред 25 и 34 г.) признават, че родителите им към момента им оказват помощ финансово.

Когато 30 години за теб значат време за лично семейство и дом, би трябвало да си квалифициран за саможертви и харчене на пари.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още любопитно наличие последвайте страницата ни в Instagram .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР