Ако следите политическия живот у нас, сигурно си спомняте лидера

...
Ако следите политическия живот у нас, сигурно си спомняте лидера
Коментари Харесай

Мечтано бебче проплака в семейството на Яне Янев и младата му съпруга след 16 години чакане – честито! (Снимки):

Ако следите политическия живот у нас, несъмнено си спомняте водача на РЗС Яне Янев. Макар към този момент да не е деен на политическата сцена, Янев се е посветил напълно на фамилията си, а от тази есен е горделив татко на първородна дъщеричка, написа „ Ретро “. Изданието разгласява неповторими фотоси на фамилията на политика от изписването на бебето от болничното заведение, на които е видно щастието на бащата и половинката му Галя.

Лидерът на РЗС и брачната половинка му са избрали да кръстят наследницата си Яна Янева Янева. На неговото име. Пред свои близки фамилията споделя, че бебето е дълго чакана и мечтано.

 Яне Янев щерка

Яне и жена му имат 15 години разлика. Двамата се ожениха на грандиозна женитба през 2011 година, когато той беше към момента в дейната политика.

 Яне Янев бебе

Любовната история на Яне и Галя стартира още през далечната 2006 година, когато се срещат на предизборна среща на Янев и Надежда Михайлова в Червен бряг. Тогава хубавицата е на 19 години, само че бързо заживява с политика на фамилни начала. Цели 16 години двамата мечтаят да продължат рода си, само че щастието да станат родители идва едвам през есента на 2022 година.

Галя е правист по специалност. Дълго време работи Съдебната система в София, преди с мъжа си да решат да изоставен столицата и да се върнат в родния му Сандански. След като се отдръпна от огромната политика, Яне стана общински консултант в Сандански. Едновременно с това се занимава с частен бизнес. В момента той има голяма плантация, в която отглежда крави и телета.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР