Ако следите плеймейтката Златка Димитрова, със сигурност сте забелязали, че

...
Ако следите плеймейтката Златка Димитрова, със сигурност сте забелязали, че
Коментари Харесай

Съдбата пак събра Златка Димитрова и д-р Енчев, този път заради доброкачествено туморче

Ако следите плеймейтката Златка Димитрова, сигурно сте забелязали, че тя постоянно е с рекламни бански костюми или други аксесоари на небезизвестния лекар Ангел Енчев. При него тя си е правила не една намеса, а през последните дни потребността от нова ги събра още веднъж.

Виж още: Галена е на върха за следващ път, какво показа певицата

" С него се срещнах през 2009, когато завоювах купата Плеймейт. И до ден сегашен постоянно съм му се доверявала. Винаги съм се допитвала до него! И в този момент още веднъж ", написа под фотографията Златка, като посочи, че този път не става въпрос за пластика, а за " хемангиомче ".

Виж още: На това празненство Цеца и синът ѝ са се заразили с COVID-19! Вижте фрагменти от обилния, само че драматичен ваучър

Хемангиомът е незлокачествен израстък, който е формиран от кръвоносни съдове. " Има доста типове хемангиоми и те могат да зародят по цялото тяло, в това число - кожата, мускулите, костите и вътрешните органи. Повечето хемангиоми се появяват на повърхността на кожата или под нея. Те постоянно се развиват по лицето и шията и могат да варират доста по цвят, форма и размер ", изясни на почитател Златка. 

Виж още: Златото на баща: Venci Venc' с покъртителен пост, хиляди го харесаха

Въпреки названието " израстък ", в реда на нещата е да се посочи, че премахването му е козметична процедура, а интервенцията в множеството случаи даже не е наложителна, защото той на процедура не пречи.

Виж още: Андреа откровена за изневерите, само че и защо съжалява

Иначе Златка откри сезона по бански и към този момент се радва на слънчевите лъчи в Бургас. След отварянето на фитнесите тя се върна в залата, само че усещане прави, че огромна част от тренировките ѝ са със лично тегло, тъй че очевидно тренирането вкъщи ѝ е допаднало. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР