Ако следите инфлуенсърката Велина Узунова, значи знаете, че животът ѝ

...
Ако следите инфлуенсърката Велина Узунова, значи знаете, че животът ѝ
Коментари Харесай

Лукс, класа и охолство: Защо всички завиждат на Велина Узунова?

Ако следите инфлуенсърката Велина Узунова, значи знаете, че животът ѝ е тъкмо като една същинска приказка - пътувания по целия свят, първокласни дрешки и стотици другари. Е, не ѝ завиждайте - това сигурно ѝ коства доста много сила и липса на свободно време, в което да се отдаде на същинска отмора.

Виж още: Лепят му се като мухи на мед: Лефтеров от " Игри на волята " лови дамите с разсъдък

За да има повече работни задължения, преди няколко месеца моделката се снабди с нови силиконови гърди, защото единствено за 1 година тя безусловно се стопи и по нейни думи неналичието на бюст се е трансформирала в комплекс. Преди това Велина даже не си е помисляла за такава намеса - рано или късно всички инфлуенсърки стигат до тази смяна.

Виж още: Защо всички качват фотоси на аватарите си? Всичко за новия интернет тренд!

Преди време русокоската живееше поради половинката си в Русия, а след раздялата с него в и в Дубай, където още веднъж се посвети на мъж. Нещата и с него не се получиха, по тази причина в последно време девойката се е отдала на другарска женска компания и още повече пътувания освен по работа.

Виж още: Ударно завръщане: Джино Бианкалана конкурира Пиленцата от Монако

Повечето родни инфлуенсъри работят най-вече с марки у нас и Европа, само че с времето моделката съумя да доближи до едни от най-известните такива по целия свят. През последните дни Велина Узунова се преобрази с рокля на български дизайнер за едно супер първокласно инфлуенсърско празненство - няма да си кривим душата, останалите инфлуенсърки бледнеят пред нея. Узунова несъмнено е привикнала да живее в благоденствие и мъжете, които намира, постоянно са измежду най-богатите такива. Хубавата вест е, че не крие връзките си, а намерено приказва и демонстрира всичко.

Виж още: Милионерският дом, който през днешния ден тъне в призрачна давност в центъра на София

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР