Ако скорошните пазарски разпродажби са нещо, което трябва да се

...
Ако скорошните пазарски разпродажби са нещо, което трябва да се
Коментари Харесай

Вземете £160 отстъпка от прахосмукачката Shark, някои почистващи машини казват, че „работи по-добре от Dyson“

Ако скорошните пазарски разпродажби са нещо, което би трябвало да се случи до пролетта публично тук, едно бързо търсене онлайн ще покаже стотици понижени мебели за двор, висящи столове за яйца и.... почистващи препарати. Търговците на дребно стартират да подхващат сезонната фикс идея за разчистване, като оферират прахосмукачки за стотици паунда отстъпка, в това число Amazon, който смъкна £160 от известно устройство Shark.

Някои купувачи са декларирали, че Shark's Detect Pro Vacuum е безжичен модел, е „ по-добър от Дайсън “. И с цел да го направи още по-добре, Amazon преди малко уточни най-ниската цена, изпреварвайки личния уебсайт на Shark, предлагайки го за £189 вместо нормалната цена от £349,99.

„ Обичам този хувър, съвършен е за бързи кръговиден бич и е страховит за стълбите и колата. Добре е изработен и се усеща здрав - всичко се закрепя елементарно и е толкоз комфортно за потребителя ", сподели един рецензент на Amazon. „ Обичам механизма за изпразване, той е доста по-добър от остарелия ми безкабелен D...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР