Ако си търсите легло, което да внесе комфорт и класа

...
Ако си търсите легло, което да внесе комфорт и класа
Коментари Харесай

Релаксирайте със стил – тапицираните спални са най-новият хит! Вижте предложенията ни

Ако си търсите легло, което да внесе комфорт и класа в спалнята ви, вие просто би трябвало да притежавате тапицирано легло. Уверяваме ви, че сега, в който го поставите в спалнята си, ще се чудите по какъв начин до момента сте живели без него и какъв брой хубост и жанр внася то. Изглежда кралско, стои величествено, като единственият му минус е, че няма да ви се желае да ставате от него! Вижте хрумвания ни, за които ни въодушевиха Мебели Виденов, с цел да откриете супер оферти за тапицирани спални, които са с феноменална осанка и носят непостижим уют.

Фокусирайте се върху тъканта

Едно от най-важните решения, които ще вземете, когато разглеждате за подобен вид спалня, е каква материя желаете да има таблата. Възможностите ви могат да варират от меко кадифе или микрофибър до първокласен лен или изкуствена кожа. Просто помислете за типа чувство, което желаете да изпитвате, когато се отпускате в леглото с хубава книга в ръка или с обичаното си предаване по малкия екран. След това помислете какъв цвят желаете да бъде материалът. Искате ли той да подхожда на останалата част от спалнята ви или да придаде цвят в другояче неутрална стая?

Ако си търсите бял цвят и кожа, предлагаме ви.

 Мебели Виденов

Моделът е с впечатляваща визия и неповторим комфорт. Тапицерията на спалнята е от пенополиуретан и здрава еко кожа с отлична разтегливост и резистентност на изхабяване, позволяваща лесна поддръжка. Ако държите на кожа, само че имате потребност от мрачен цвят и по-семпъл дизайн, то  ще ви притегли с размера и комфорта, които предлага - гаранция за пълноценна отмора и релаксиращ сън. Тапицирана е с висококачествена еко кожа – устойчива на изхабяване, с прелестно мека на досег повърхнина.

 Мебели Виденов

Определете детайлите, които търсите

Докато разглеждате за бъдещото си легло с тапицерия, може да забележите няколко дребни елементи, които биха могли да създадат едно легло по-различно от всички останали. Например някои кревати оферират благоприятни условия за предпазване с издърпващо се чекмедже, което е идеално за случаите, когато разполагате с лимитирано пространство в спалнята си и би трябвало да вмъкнете решения за предпазване.

Ако желаете доста, но доста да си угодите на душата и тялото, то е тъкмо за вас. Подматрачните основи са от пружинен пакет върху структура от висококачествена иглолистна дървесина и MDF повърхност с два моторни механизма с безжично дистанционно управление. Регулируемите зони са за глава, плещи и колене. Матраците са с пружинно ядро и система " pocketed springs ", която обезпечава 7-зоново адаптиране по формата на тялото – т.е. без значение от метода, по който спите, гръбначният дирек е постоянно в ергономична позиция. Кармела обезпечава постоянна поддръжка на значимите за тялото опорни точки, с помощта на оптималната си разтегливост.

 Мебели Виденов

Спалня  е идеална точно за предпазване. Тази боксспринг хубавица разполага с четири чекмеджета, които се издърпват посредством колелца, които обезпечават в допълнение място за предпазване на спално долни дрехи и персонални такъми. Максималният комфорт, който предлага, ще ви накара да се чувствате като в първокласен хотел, само че в личния си дом. Голямото легло е с включен матрак, носещата структура е постоянна, а дамаската е импрегнирана срещу акари и е антиалергична.

 Мебели Виденов

Други се концентрират повече върху детайлите на дизайна, в сравнение с върху практическите оферти. Някои от тях да вземем за пример имат тапицерия с копчета, а други основават шарка с тапицерията, да вземем за пример ромбове по таблата. И до момента в който някои табли са прави, други са дъговидни или с причудливо навита горна част.

Спалня е тъкмо за дамите, които търсят „ кукленското “ лъчение на спалнята си. Освен забавните и приказни елементи, сме влюбени в цвета, който подхожда на всичко.

 Мебели Виденов

Спалня  също има забавни елементи, само че дизайнът ѝ е за доста по-различен вид персони. Тя излъчва разкош и безчувственост (в хубавия смисъл на думата), които ще накарат спалнята да наподобява превъзходно и като от картинка на 5-звезден хотел в Алпите.

 Мебели Виденов

Декорирайте със жанр

Имайте поради, че би трябвало да изберете дизайн, който най-добре дава отговор на персоналните ви усети и на стила на дома ви. Като цяло семплите спални със сиви тапицирани кревати или модерните кревати с елементарни, прави линии нормално имат модерно чувство и наподобяват най-добре, когато се придържате към минималистичния жанр посредством мека покривка и няколко възглавници.

 е образец за тъкмо такава спалня. Нежна, съвременна, изцяло умерена. Добавете няколко възглавнички в бели и бежови цветове, както и мекичка покривка и красивата ви спалня е подготвена!

 Мебели Виденов

От друга страна, леглата с повече извивки, арки и богато украсени елементи наподобяват най-добре в домове с обичаен интериор. Можете да разгърнете тази визия с елегантна покривка и доста декоративни възглавници, подредени пред таблата на обичайното легло с тапицерия.

 Мебели Виденов

Супер акцент са спалните  и. Модерните им цветове и красивите арки са тъкмо за тези от вас, които търсят ентусиазъм и желаят да са в крайник с трендовете. Хубавото е, че може много да си поиграете с цветовете, като добавяте забавно спално долни дрехи, завивки и възглавнички.

 Мебели Виденов

Показахме ви доста разнообразни стилове тапицирани спални за всеки субект, семейство, дом и темперамент. Но в уеб страницата на Мебели Виденов, както и в магазините, може да се запознаете с тях по-обстойно, да ги докоснете и да пресъздавате по какъв начин ще паснат на интериора на спалнята ви. Приятни сънища!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР