Ако си сред притежателките на т.нар. двойни или паднали клепачи,

...
Ако си сред притежателките на т.нар. двойни или паднали клепачи,
Коментари Харесай

Гениалният трик за слагане на очна линия, когато имаш паднали клепачи

Ако си измежду притежателките на така наречен двойни или паднали клепачи, то към този момент знаеш какъв брой е мъчно да гримираш очите си и по какъв начин щом ги отвориш, никой към този момент не може да види, че си стояла съвсем час пред огледалото, пробвайки се да си сложиш очна линия. 

Ето за какво не е по никакъв начин изненадващо, че всички дами по света полудяват, когато попаднат на трик, който да им помогне в тази неравна битка с гримовете и личната конструкция на очите им. Един подобен талантлив способ е " плаващата " очна линия, която се трансформира в безспорен шлагер единствено за няколко часа.

Бюти блогърката Франческа Танмизи е подхванала много нехарактерен метод при слагането на очна линия. Самата тя споделя следното: " След като " естественият " метод за слагане на очна линия не пасваше на формата на очите ми, аз взех решение да тествам нещо по-нетипично. В началото ми се струваше просто като занимателен трик, само че с течението на времето разбрах, че в действителност по този начин съумявам да си сложа хубава очна линия. "
 

A post shared by (@workingwithmonolids) on Jun 24, 2018 at 7:01am PDT

Но какво тъкмо прави Франческа? Вместо да обрисува линията на горния си клепач, която се скрива изцяло, когато тя отвори очи, блогърката поставя смела линия тъкмо в средата на клепача си. Да, тази линия наподобява малко необичайно, когато Франческа затвори очи, само че когато ги отвори, очната ѝ линия е на идеалното място.

Някои хора питат Франческа дали не се усеща необичайно от обстоятелството, че има очна линия по средата на клепача си, а Франческа се пита от своя страна кой тъкмо постанова границите на " естественото ". 
 

A post shared by (@workingwithmonolids) on Jun 26, 2018 at 7:19am PDT

 

Това, което се счита за " естествен " метод за слагане на очна линия просто не ми прави работа и аз взех решение да измисля нещо, което е обикновено за мен. Не считам, че би трябвало да си слагаме такива ограничавания, когато става въпрос просто за един грим, споделя момичето.

Ако и вашите клепачи се поддават мъчно на очната линия, то изпробвайте този трик и ни споделете дали работи!
 Смели звездни визии с очна линия  Смели звездни визии с очна линия  Смели звездни визии с очна линия  Смели звездни визии с очна линия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР