Ако си припомните и изследвате дълбоко вашите настоящи и минали

...
Ако си припомните и изследвате дълбоко вашите настоящи и минали
Коментари Харесай

Как детството ни влияе върху начина, по който обичаме и изразяваме чувствата си

Ако си припомните и изследвате надълбоко вашите сегашни и минали връзки, ще забележите, че на моменти сте склонни да проявявате един и същи вид държание, без значение от характера на индивида, с който сте. Може би някои от вас осъзнават, че постоянно се пробват да "угодят " и да създадат компромис, до момента в който други постоянно влизат в спор "с рогата напред ". Нищо от това не е инцидентно.

Детството ни има голямо въздействие върху метода, по който взимаме решения като възрастни. Включително и в любовта.

Начинът, по който нашите родители са се отнасяли (и се отнасят до ден днешен) един към различен, отношението на леличките в детската градина, държанието на нашите първи най-хубави другари като че ли се пишат по сюжет, който ние самите започваме неосъзнато да следваме на по-късен стадий.

С други думи, нашите детски прекарвания и сюжетите, които нашите родители са написали за нас вместо нас, могат да се употребяват за предсказание на метода, по който ще показваме и откликваме на любовта през целия ни живот.

В галерията ни сме събрали петте съществени категории любовни стилове* на доктор Милан и Кай Йеркович. Те ще ви оказват помощ да разберете себе си по-добре и да подобрите взаимоотношенията с значимите хора в живота ви.
 Как детството ни въздейства върху метода, по който обичаме и показваме възприятията си  Как детството ни въздейства върху метода, по който обичаме и показваме възприятията си  Как детството ни въздейства върху метода, по който обичаме и показваме възприятията си  Как детството ни въздейства върху метода, по който обичаме и показваме възприятията си
*Под любовен жанр разбираме набор от пристрастености и трендове в държанието за това по какъв начин свързваме и се отнасяме към нашите сантиментални сътрудници.

Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР