Ако си представите, че сте в един кораб в открито

...
Ако си представите, че сте в един кораб в открито
Коментари Харесай

Нашата червена линия е бъдещето на България: Ивайло Мирчев

Ако си визиите, че сте в един транспортен съд в намерено море и в случай че се обърнете надясно, ще видите енергийната рецесия, в случай че се обърнете наляво, ще видите икономическата рецесия, зад вас е здравната рецесия, за която ние не знаем, по кое време ще пламне още веднъж и пред нас е войната, което е четвъртата рецесия, пред която е изправена страната. Трябва да се оправим с всички тези провокации, само това има значение.

Това съобщи Ивайло Мирчев от " Демократична България ” пред радио " Фокус ” за това какво следва на страната и какви решения би трябвало да бъдат вземани незабавно след парламентарните избори, с цел да може България да излезе определяната от него като " съвършената стихия ”.

" Ако за някого това наподобява маловажно или просто политическа дъвка, желая да му кажа, че бърка, и идващите месеци това ще го покажат. Има доста сериозна заплаха от тежка криза в Европа без по никакъв метод да преувеличаваме този сюжет ”, съобщи Мирчев, който е лидер на листите на " Демократична България ” в Бургас и Разград.

" Затова България би трябвало да бъде добре готова да се оправим. В тази връзка дейностите на енергийния министър в служебното държавно управление не бяха от най-адекватните и в някаква степен са разочароващи от позиция навръх отбрана на националния интерес ”, разяснява той.
Ивайло Мирчев разгласи някои от незабавните управнически цели на " Демократична България ” незабавно след изборите.

" Безспорно най-горещият проблем е инфлацията, битката с високите цени, с намирането на метод да бъдат обезщетени потребителите. Започнахме работа по този наш приоритет още в предното Народно заседание. На второ място е влизането на България в " Шенген " до края на годината и в Еврозоната ”.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР