Ако си позволят с дни да броят протоколи и бюлетини,

...
Ако си позволят с дни да броят протоколи и бюлетини,
Коментари Харесай

Манолова развя байряка, видя атентат срещу изборите и не отговори конкретно как би управлявала

Ако си разрешат с дни да броят протоколи и бюлетини, ще има реакция на суверена. Депутатите одобриха текстове, които форматираха протоколите до 20 страници. Това се знае от месеци. Така пишещата се за опция Мая Манолова разяснява горещата тематика с протокола за преброяване на бюлетини.
Може би може да се опитат да напечатат нови протоколи, които да наподобяват по един по-разбираем метод, добави Манолова. Според нея, Бойко Борисов и Михаил Константинов се пробват да създадат " нападение " против изборния развой.
 За разкол сред Мая Манолова и Отровното дуо загатна съучредителят на Възраждане За разкол сред Мая Манолова и " Отровното дуо " загатна съучредителят на " Възраждане "
" На дебата в Референдум, на няколко пъти повторих някои съществени неща, които Възраждане отстоява поредно във връзка с противое...
Да се попълни протокол от " 20 и " страници е задача за хора с математическа подготовка. Това ще осуети и паралелното броене, което приготвяме с " Демократична България " и " ИТН ”. Атентатът против изборите е квалифициран още през октомври предходната година и е финализиран през днешния ден, уверена е Манолова. " Суверенът няма да разреши Борисов и подставените лица в институции да откраднат гласа му ", добави тя пред Нова телевизия.
Манолова сподели и, че коронакризата не се ръководи, а се прави предизборна акция и има режисиран пик на инфектирани. На въпрос обаче какво би направила тя, отговорът беше, че не би позволила " тежката неточност " да се запълни квотата за ваксини, на която има право България в общоевропейската скица. Нямаше да има такова затваряне, в случай че Борисов беше декларирал останалата част в квотата ни за РНК имунизациите, продължи Манолова. Тя счита, че по тази тематика ръководството на Борисов би трябвало да носи наказателна отговорност. Първи сме по смъртност, счупихме международния връх по смъртност.
Манолова извади лист на хора, планувани за имунизация, изработен от " партийна централа " с изказване, че има пререждане - употребяват се имунизациите за предизборни кебапчета. Списъкът бил от " град в Южна България, в Родопите ", само че Манолова не сподели кой е този град - сподели единствено, че щяла да го съобщи на прокуратурата, дружно с други описи и сигнали.
На Манолова обаче ѝ беше припомнено, че и там, където имунизацията е по-напред, има затваряния. Чак на N-ти път увещание за този факт, съпредседателят на " Изправи се! Мути вън! " почна да приказва по какъв начин би осигурила помощи за дребния и междинен бизнес, без конкретика от кое място ще дойдат парите. Притисната да каже кой да вземем за пример ще е здравният министър и министър председателят на групировката на Манолова, тривиалният отговор беше, че не се борела за постове, щяла да седи омбудсман. Конкретно тя по този начин и не сподели кой би бил здравен министър – щял да е човек с темперамент, да не е прислужник на някой, който му щракне с пръсти.
 Манолова води в 23 МИР, Бабикян в 24 МИР, Хаджигенов в 25 МИР Манолова води в 23 МИР, Бабикян в 24 МИР, Хаджигенов в 25 МИР
Новосформираната коалиция „ Изправи се! Мутри, вън! “, в която си партнират гражданската платформа на Мая Манолова и водещите...
Манолова даде и избрания за другите известни в политиката ни: Бойко Борисов - чекмедже с пачки и кюлчета, Корнелия Нинова - разцепление, Мустафа Карадайъ - задкулисие, Христо Иванов - лодкаря-десантчик, Красимир Каракачанов - смокиновия лист на бъдещата коалиция ГЕРБ – Движение за права и свободи – Вътрешна македонска революционна организация, те и в този момент ръководят, Веселин Марешки – патерица, Валери Симеонов – кресливи дами, Мая Манолова - претендент на гражданска платформа. " Разхождам си от време на време анцунга във фитнеса, може би месечно или на три месеца, само че постоянно вземам участие в маратони на 3-5 километра за дела ", блесна още Манолова. А на въпрос дали лъже, отговорът беше, че не гласоподавателите, само че, несъмнено, случва се.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР