Ако си отиде вътрешният министър Калин Стоянов, трябва да си

...
Ако си отиде вътрешният министър Калин Стоянов, трябва да си
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Ултиматуми за сглобката

Ако си отиде вътрешният министър Калин Стоянов, би трябвало да си отиде и премиерът Николай Денков. Това разгласи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Министър-председателят не му остана задължен - той разгласи, че ще си подаде оставката, в случай че Стоянов не припознае като принуждение дейностите на някои полицейски чиновници на митинга на футболните почитатели на 16 ноември.

Задълбочава се рецесията в столичния Общински съвет - отново не бе определен ръководител. Борис Бонев (ПП-ДБ-СС) победи Диана Томова (БСП) на балотаж, само че не получи нужните 31 гласа. Следващото гласоподаване на ръководител ще се организира на 30 ноември. 

Аржентина има нов президент - ултралибертарианецът Хавиер Малей. Подобно на своя кумир Доналд Тръмп, той даде обещание да направи Аржентина велика още веднъж.

Бившата първа дама на Съединени американски щати Розалин Картър умря на 96-годишна възраст. Докато брачният партньор й Джими Картър бе в Белия дом (1977-1981 г.) тя постоянно бе наричана " съпрезидент ". Вижте за какво в долния линк.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР