Ако си отиде вътрешният министър Калин Стоянов, трябва да си

...
Ако си отиде вътрешният министър Калин Стоянов, трябва да си
Коментари Харесай

Бойко Борисов. Ако си отиде вътрешният министър, трябва да си отиде и Денков

Ако си отиде вътрешният министър Калин Стоянов, би трябвало да си отиде и премиерът Николай Денков. Това сподели в Дулово водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

В началото на изказването си той подсети, че когато е бил министър председател шефът на БФС Борислав Михайлов си е подал оставката, само че се е върнал, когато Борисов към този момент не е бил министър председател. Според водача на ГЕРБ целият случай се употребява поради Министерство на вътрешните работи.

" Когато започнахме, ние направихме доста взаимни отстъпки ", разяснява Борисов във връзка началото на договарянията за актуалното държавно управление.

И добави, че с Кирил Петков са се разбрали вътрешният министър да е експерт и далечен от всички.

" Петков предложи тогава този министър. Два дни е молен да стане министър. Той служеше при Бойко Рашков като щеф на БОП-а. По време на изборите разбрахме, че те вървят в министерството, кадруат, за да преследват политическите съперници ", сподели Борисов.

Подобни изказвания бяха изказани от ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Борисов каза, че е имал единствено една среща с Калин Стоянов, на която се е говорело за Шенген.

" Това е единствената ми среща. Никога не съм ходил при него в Министерство на вътрешните работи. Ако сътрудниците не са довлни от резултатие си от изборите, в случай че желаят да донапълнят с калинки вътрешно министерство.

" Как беше комплициран зам.-министърът, момчето е положително. Единственото му положително е, че бил защита на Кирил Петков (очевидно става дума за Кирил Ценкин  - б.р.)

И той израстна до зам.-министър. Темелакиев защо го смениха оня ден? Аз му казах на Денков - все пак някой би трябвало да понесе отговорност ".

Това сподели още Борисов.

Очаквайте детайлности!


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР