Ако си отделим време и се потопим в дебрите на

...
Ако си отделим време и се потопим в дебрите на
Коментари Харесай

Влагалището - тайнства и табута

Ако си отделим време и се потопим в дебрите на някой женски конгрес, едни от първите темички, които ще излязат ще са на тематика влагалище. И по този начин се натъкваме на най-дълбоките и скрити страхове, които дамите не биха споделили и с най-хубавата си другарка. Но нали в нета е анонимно…

Неща като „ Мисля, че влагалището ми е извънредно грозно”, „ Срамните ми устни са прекомерно големи”, „ Срамните ми устни са прекомерно малки”, „ Едната стана е по-голяма от другата”, „ Как да попитам колегата си, дали му харесва”, „ Дали замирисвам лошо”, „ В учебно заведение споделят, че мирише на риба”…

Списъкът с терзания е безконечен, а резултатът – от ден на ден дами на все по-ранна възраст не са задоволено от влагалище то си. А това е голяма неточност!

Като всеки комплекс, обвързван с физически дадености, и тези водят до интимни проблеми. Никоя жена не може да изпита полово наслаждение, в случай че съвсем вдървено стои и се чуди по какъв начин наподобява и какво си мисли сътрудникът ѝ за тялото. Удоволствието идва, когато се отпуснеш и се насладиш на протичащото се, без да ти пука от нищо. В последна сметка, той е избрал да бъде с теб с причина.

Една жена е красива, когато е уверена. Това значи да харесваш и интимните си елементи. Факт е обаче, че последните години, учените разясняват напълно нови феномени като засрамено влагалище и депресирана вагина.

За жал, в актуалния свят са навлезли прекалено много клиширани идеали за визия и в същото време табута, което тотално обърква интимната картинка. Да вземем, да вземем за пример, порно звездите. Те постоянно са съвършени изпод, с съвършен тен, даже и там и с идеални форма и размери. Тайната: няколко хирургични корекции и часове грим преди фотосите. Но подари заложените нереалистични упования, доста дами не могат да одобряват, че действителността се разминава съществено с филмите. И несъмнено няма жена, която да не е прекарвала часове в банята, приготвяйки се за любовна среща и стараейки се да бъде съвършена.

Съвременното общество кара дамите да имат вяра, че ще бъдат мечтани, единствено в случай че женските им елементи са съвършени. Истината е тази: съвършеното влагалище не съществува. То е по-голямо или по-малко, по-светло или по-тъмно, асиметрично и от време на време даже на петна. Проблемът се появява, когато не можете да приемете личното си тяло. Ако не сте самоуверена, даже животът ви може да бъде в заплаха. Засраменото влагалище и неналичието на секс може да докара до положение наречено „ депресирана вагина”, което минава оттатък проблемите със самочувствието и се трансформира в медицински подобен. Характеризиращ се с болки и изискващ лекуване с лекарства.

Ето простоват, само че ефикасен съвет: Бъдете себе си и бъдете уверени!

Все отново мъжът до вас е наясно, че порното и действителността са разнообразни неща. Той е избрал да бъде с вас. Така че умерено се съблечете и се отдайте на полови завършения. Проучване разкри, че дамите, които се усещат задоволени от влагалището си, по-самоуверените дами се разсъбличат по-лесно пред сътрудниците си, вършат повече секс, само че и посещават гинеколога си по-често. Това значи, че дамите, които се усещат задоволени от влагалището си, са по-осъзнати във връзка с здравето си и това може да направи живота им дълъг и благополучен. А и да не се лъжем, мъжът до вас би се радвал всяка вечер да си ляга с уверена и разкрепостена жена, която се любува на него и неговото допиране, вместо със свита в ъгъла дама, която не смее да разтвори крайници.

Обичайте влагалището си и се наслаждавайте на положителния секс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР