Ако си невинен, защо не предоставят информацията, попита Гешев? Преди

...
Ако си невинен, защо не предоставят информацията, попита Гешев? Преди
Коментари Харесай

Най-Накрая! Отключиха Компютъра На Кристиян! Това, Което Откриха Ще Ви Изправи Косите!

" Ако си почтен, за какво не дават информацията ", попита Гешев?

Преди няколко дни стана ясно, че Кристиян Бойков и неговите работодатели са отказали да отключат работния преносим компютър. При задържането служителите на реда иззели служебния компютър на Кристиян, както и двата преносимия компютър в дома му. Както се и очаквало, те били криптирани. Кристиян изрично декларирал, че няма да даде паролите за достъп.

" Отначало за офанзивата против Национална агенция за приходите следствието стартира против лицето, което знаете - Кристиян. В момента за нас е ясно, че този обвинен е просто оръдие и маша. Разследването и главната версия, по която се работи е, че компанията, в която той работи, се занимава с кибер рекет, с удряне на компании и търговски сдружения. Дали цялата компания или елементи от нея, това е водещата версия, по която се работи сега ", сподели Иван Гешев.

Той добави, че проверяващите са се добрали до информация за нерегламентиран достъп до над 100 бази данни. " Вижда се опит за хакване върху уеб сайтове, застрахователни сдружения, търговски организации ", конкретизира заместник-главният прокурор.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР