Ако си много добър експерт във финансите, трябва да се

...
Ако си много добър експерт във финансите, трябва да се
Коментари Харесай

Гроздан Караджов за подбора на журналисти на Асен Василев: Не можеш да пишеш гьобелсови списъци

„ Ако си доста добър специалист във финансите, би трябвало да се сещаш, че не може да пишеш такива гьобелсови описи кой публицист да влизат в „ твоята ” постройка. Ти си господар, а не прислужник на народа ”, съобщи народен представител от Има Такъв Народ Гроздан Караджов в предаването „ Офанзива ” по NOVA NEWS. С думите си той засяга заповед на финансовия министър Асен Василев, с която се лимитира достъпа до конференции във ведомството на избрани публицисти.

„ Следващата стъпка ще е да ги назначи на щат и те единствено да трубадурстват. Да си специалист, само че да нямаш хал хабер разбиране от политика - и едното, и другото е нездравословно ”, даде образец Караджов. Според него препоръчаният от Асен Василев Бюджет 2023 е фиктивен. „ Няма по какъв начин да се случат правилни цифрите ”.

„ За месец кабинет няма по какъв начин да му се даде оценка, за 30 дни излъчват кавги и кой къде да наместят, както и непрекъснатата мантра, че не е коалиция “, добави Караджов.

„ Докато в държавното управление попадат Кирил Петков и Асен Василев, които разглобиха държавността в страната, не бихме влезнали във взаимоотношения с тях “, сподели още той и добави, че Политическа партия били рискови за страната.

Относно депутатските имунитети Караджов сподели: „ Всеки, в това число и Бойко Борисов, е почтен, до момента в който не мине през съда и не бъде разгласен за отговорен. От тук е въпросът – би трябвало ли да има комисии (в Народното събрание за имунитета). Трябва, в случай че прослушате оня запис, публикуван от Радостин Василев ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР