Ако си мислите, че само зодията или датата ви на

...
Ако си мислите, че само зодията или датата ви на
Коментари Харесай

Вашият характер, според деня от седмицата, в който сте родени!

Ако си мислите, че единствено зодията или датата ви на раждане дефинират частици от характера ви, лъжете се! Седмичния ден също е мощно определящ за това какъв човек сте.

Вижте! 

ПОНЕДЕЛНИК

За този толкоз нелюбим понеделник дава отговор Луната. Нейният изменчив темперамент дефинира честата промяна на настроенията и спадовете на силата, каквито постоянно се следят на този ден.

Хората, родени в понеделник, могат да бъдат склонни към пълнеене, да са капризни и упорити, те елементарно се поддават на непознато въздействие, само че са и дружелюбни, ласкави и изключително чувствителни.

Ако желаете да завоювате разположението им, без значение дали става дума за мъж, или жена,не ги притискайте в никакъв случай, правете им дарове – тези хора обичат да похапнат вкусно и неведнъж те самите готвят добре. Със секс избират да се занимават вкъщи си или единствено в добре позната конюнктура. В леглото " лунните " хора са ласкави и не прекомерно дейни.

ВТОРНИК

Родените във вторник още от древността формирали гръбнака на армията, защото за този ден дава отговор Марс. Тези хора са избухливи, обичат да командват, имат корав темперамент и избират за себе си такава работа, която изисква повече Роди ме, мамо, с шанс... интензивност и сила. Те са непридвидими в постъпките си и обичат ярките усещания.

В интимните си връзки най-често целят персоналното си наслаждение, а не това на колегата.

Жените, които са родени във вторник, се стремят да си намерят сътрудник, който има качествата на Марс, а те самите заемат второстепенната роля във връзката.

СРЯДА

Сряда е най-веселият ден на седмицата. Меркурий - бързоногият дипломат на боговете, подарява своите подопечни с изострен език, пъргава мисъл, умения в комерсиалните интервенции и податливост към действия, които изискват сръчни ръце.

В живота и любовта тези хора са прекомерно мобилни: имат куп познати, проекти, хрумвания. Дори в леглото те са склонни към опити и не могат да се лимитират единствено с един сътрудник. 

ЧЕТВЪРТЪК

Хората, отнасящи се доста съществено към фамилията, несъмнено са тези, които са родени в четвъртък денят на Юпитер. В остарели времена от родените в четвъртък излизали прелестни законодатели, служители, жреци.

Хората на Юпитер провокират почитание и притеглят с достолепието си, само че могат да се окажат и високомерни и самоуверени, въпреки че постоянно се стараят да бъдат обективни. Те обичат положителната храна, сексът също им носи наслаждение вършат го постепенно и се стараят и тук да покажат достолепието си. Поданиците на Юпитер обичат да пътешестват и да вършат обич навън измежду природата или на необикновени места.
 Вижте кои са скритите гении на всяка зодия! Вижте кои са скритите гении на всяка зодия!
Овен Овните са родени водачи. Те идеално се оправят с управителните функционалности, умеят да въодушевяват хората да дадат най-хубавото от себе си...

ПЕТЪК

Това е денят на Венера настойничка на любовта и изкуството. Преди уикенда ви се желае да пофлиртувате, да се възхитите от нещо или някого и в края на краищата да се занимавате с обич!

Тази податливост е присъща за хората, родени в петък, през целия им живот: те са обаятелни, вежливи, ласкави, обичат сладките неща, за тях е доста значима външната хубост копринени чаршафи, мека светлина, те обичат масаж, дългите любовни игри, в които избират пасивната роля. 

СЪБОТА

Сатурн е доста сериозна планета, тя дава отговор за събота. В този ден се раждат философи, учени, учители хора, отнасящи се съществено към всичко, което става в тях и към тях. И даже в случай че този човек е елементарен вие постоянно може да разчитате на него, той няма да ви изостави в неволя.
 Най-обичаната и най-мразената - дамата Скорпион! Най-обичаната и най-мразената - дамата Скорпион!
Скорпионите имат податливост към малко по-зловеши и магични неща. Някои даже ги назовават Вещиците на зодиака и Кралиците на Подземния свят...

За хората на Сатурн брачните вериги са свещени, те съвсем в никакъв случай не се влюбват от пръв взор, стараят се да държат юздите на своите усеща. 



НЕДЕЛЯ

Истинският почивен ден! Хората, родени в този ден са обречени да " носят " със себе си Слънцето през целия си живот. Дори в случай че е " облачно и дъждовно ", те все едно са най-щастливите от всички останали, родени в другите дни на седмицата. И статистиката е на същото мнение. В древността такива хора даже не се насочвали към избрана специалност, тъй като те се оправят сполучливо с доста неща.

Творческият метод на " слънчевите " хора постоянно им оказва помощ. В любовта при тях всичко избухва и сияе като фойерверк, а и в другите свои действия те са непредсказуеми.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР