Ако си мислите, че само децата заслужават пространства за развлечения

...
Ако си мислите, че само децата заслужават пространства за развлечения
Коментари Харесай

Хотелът на Ив Сен Лоран е сбъдната неонова мечта за любителите на модата

Ако си мислите, че единствено децата заслужават пространства за развлечения като площадки и увеселителни паркове, помислете отново. Или най-добре разгледайте фотоси от хотела на марката Ив Сен Лоран , който е същинска атракция освен за стилните фенове, само че и всеки, който желае да прекара време в малко по-луксозна и необикновена среда .

Така нареченият YSL Beauty Hotel ще отпразнува откриването си в Ню Йорк на 8 и 9 септември по време на Седмицата на модата в града . След слагането му в Париж през януари, в този момент той ще бъде преизграден в къща в лондонския квартал Сохо.

YSL Beauty Hotel @yslbeauty... #YSLBEAUTYHOTELHK #YSLBEAUTYHK #YSLBEAUTYHOTEL

A post shared by EvelynHo_beaute (@evelynho_beaute) on Aug 16, 2018 at 3:47am PDT

Във всяка от стаите ще бъдат изложени най-новите артикули на марката, измежду които червилото Rouge Pur Couture, както и новата акция с присъединяване на актрисата Зоуи Кравитц за парфюма Black Opium, чийто мирис ще се разнася по всички 4 етажа на самобитния хотел.

Mesmerizing fragrance made of adrenaline-rich coffee and vanilla notes created for the rebellious spirits like @zoeisabellakravitz... Feel her call and comment with
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР