Ако си мислите, че Джулиана Гани стои кротко в дома

...
Ако си мислите, че Джулиана Гани стои кротко в дома
Коментари Харесай

Поредна драстична промяна: Джулиана Гани показа нова секси визия

Ако си мислите, че Джулиана Гани стои добродушно в дома си и се любува на последните месеци от бременността си, то тогава сте в тотална илюзия. В този толкоз специфичен миг за една жена можем да намерим родната плеймейтка да обикаля из света по екскурзии, като този път даже не е с мъжа си, а с компаньон във Флоренция, за който не ни е доста ясно в какви връзки е с нея.

Виж още: Край на хегемонията! YouTube има нов крал - MrBeast детронира Pewdiepie

Поведението ѝ несъмнено не е присъщо за една майка, само че като цяло животът ѝ във всички аспекти. По всичко проличава, че Теодор Гецов е в действителност бясно влюбен в нея и не  се срами да бъде мъж под чехъл - а той несъмнено е подобен.

Виж още: рамофонна обич: Бионсе, Кендрик Ламар и Адел с най-вече номинации за Грами

Хубавата вест е, че от няколко седмици не сме чували нищо за някогашния ѝ мъж Илиян, а няма по какъв начин да забравим всичко, което изрече един за различен. Жалко единствено за общото им дете - нека в никакъв случай не схваща за тези дразги сред родителите му. Надяваме се да не се стига до такива обстановки и с Теодор Гецов, тъй като към този момент ще бъде в действителност прекомерно.

Виж още: Генчо след " Игри на волята ": " Не мисля, че жена може да завоюва Игрите! "

Всички знаем, че Джулиана Гани постоянно опитва с външния си тип - изключително с косата си. И в случай че е вярно, че " след цветовете към този момент идва и ред на мъжете ", то тогава напълно скоро Джулката ще каже довиждане на своя обичан след едвам една година връзка. След Флоренция очевидно родната силиконка е премислила връзките с бъдещия баща, а нюансите в косите ѝ към този момент са в розовата гама. Вече сме я виждали по този начин, затова новата визия не ни изненада изключително.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР